A Season With Mom: Kaley Cuoco po Letušce chystá další seriál

A Season With Mom: Kaley Cuoco po Letušce chystá další seriál | Fandíme seriálům
HBO Max
Hvězda Teorie velkého třesku se stala paní svého osudu a produkuje příběhy, na které má sama chuť.

Hollywoodské herečky z první ligy sice nemají nouzi o peníze a slávu, se zajímavými pracovními příležitostmi už to však bývá těžší. Ve velkofilmech často mají být pohlednými přívěsky mužských hrdinů, v oscarových dramatech pro změnu plačící manželky, jež se strachují doma, než si jejich hrdinský muž odbude svoje statečné skutky.

Pokud chtějí zajímavé role, musejí se o ně dámy samy zasadit. Příležitosti dostávají zvlášť v televizi, kde je pestrá škála postav běžnou praxí už delší dobu a postupně se tam přesouvá většina charakterních vyprávění. Expertkami se v producentské oblasti staly Reese Witherspoon či Nicole Kidman. Zkušenosti postupně nabírá také Kaley Cuoco. Ta dlouho platila za ostřílenou sitcomovou herečku, což vyvrcholilo 12 sezonami v Teorii velkého třesku. V animované Harley Quinn a především v Letušce potvrdila, že zvládá i jiné tipy hereckého projevu.

Svůj rejstřík si opět o něco rozšíří v chystané novince A Season With Mom. Knižní předloha vyšla teprve 6. dubna a hereččina společnost Yes, Norman Productions okamžitě zakoupila práva. Předlohu napsala Katie Russell, milovnice baseballu, která přežila rakovinu. Katie se vypravila na životní dobrodružství, kdy se rozhodla navštívit všech 30 stadionů nejvyšší americké baseballové soutěže. Lásku k baseballu sdílela se svojí matkou, která rakovině podlehla dříve, než mohla cestu podstoupit společně s dcerou. Ještě před A Season With Mom zřejmě Kaley uvidíme ve 2. řadě Letušky.

Foto je ilustrační: Kaley Cuoco v seriálu Letuška (HBO)

Zdroj: Dedline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu