Panic: V nebezpečné hře jde o velké peníze, ale také o život

Panic: V nebezpečné hře jde o velké peníze, ale také o život | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
Tohle bude pořádná challenge! Seznamte se s novým napínavým seriálem, koukněte na trailer.

Nový seriál Panic vychází z románu Lauren Oliver, jenž vyšel v Česku pod překladovým názvem Panika. Thriller zaměřený na mladší čtenáře (diváky) pojednává o Panice, nebezpečné hře, v níž lze vyhrát slušné peníze. Padesát tisíc dolarů je pro středoškoláka z chudého maloměsta celkem balík. Co je třeba udělat pro vítězství? Splnit řadu děsivých výzev, jako třeba skočit z útesu nebo se nechat pohřbít zaživa. V aktuálním ročníku je výhra větší než kdy dřív a výzvy o to nebezpečnější.

Hlavní hrdinkou příběhu je Heather (Olivia Welch), která umí psát, ale je extrémní realistka, a tak si raději dělá kurz účetnictví, protože chce mít šanci na to, že se jí jednou z maloměsta podaří dostat. V dalších rolích vystupují Jessica Sula, Mike Faist, Ray Nicholson, Camron Jones, Enrique Murciano, Moira Kelly, Nancy McKeon a Rachel Bay Jones. Seriál jako hlavní scenáristka zpracovala přímo autorka předlohy Lauren Oliver, která mimochodem napsala třeba také románovou předlohu pro Before I Fall. Amazon sérii uvede 28. 5.

Oficiální synopse českého knižního vydání: Panika začala jako spousta věcí v Carpu, nudném malém městečku uprostřed ničeho – protože bylo léto a nebylo co dělat. O co v téhle hře jde? Je to prosté. Nemít strach. Heather nejdřív ani nenapadlo, že by se do Paniky pouštěla. Dodge se Paniky nikdy nebál, právě naopak. Všichni mají nějaký důvod proč hrát. Heather a Dodgovi přinese hra nová spojenectví, překvapivá zjištění a možná i nějakou tu první lásku – a vědomí, že někdy nejvíc potřebujeme právě to, čeho se k smrti obáváme.

Podklady a foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu