We Are Lady Parts: V novém seriálu parta muslimek založí punkovou kapelu

We Are Lady Parts: V novém seriálu parta muslimek založí punkovou kapelu | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dívčí punková muslimská kapela – to zní skoro jako protimluv. Trailer nového komediálního seriálu srší energií.

V posledních letech vzniká velké množství komediálních seriálů, kde autor vychází ze své individuální zkušenosti. Vznikly tak malé klenoty jako Mistr amatér, Ramy, Dave, Bude líp a mnohé další. Svojí troškou do mlýna přispěla také Nida Manzoor, která svoje životní zkušenosti s dospíváním v kulturně pestrém Londýně přetavila do seriálové novinky We Are Lady Parts. Ten pojednává o dívčí muslimské punkové kapele, což samo o sobě na prví pohled zní jako protimluv a tudíž je příslibem, že bychom se mohli dočkat neotřelé podívané.

Seriál We Are Lady Parts zachycuje vrcholy a pády kapely Lady Parts. To celé pohledem Aminy Hussain, šprtské studentky mikrobiologie, která hledá svou pravou lásku a kapela ji nečekaně přijala jako svou sólovou kytaristku. Enigmatická zpěvačka Saira v Amině něco vidí. Ne už tak zbytek kapely – taxikářka a bubenice Ayesha, kreslířka a basačka Bisma a podnikavá manažerka kapely Momtaz. Amina nikdy předtím nepotkala takové holky a rychle se nechá strhnout jejich radostnou, anarchistickou energií a punkovým duchem. Ocitá se však na rozcestí mezi dvěma odlišnými světy – mezi spořádanými univerzitními přáteli v čele s její nejlepší kamarádkou Noor a světem Lady Parts. Stane se klíče k úspěchu kapely? A najde konečně manžela?

V hlavních rolích vystupují Anjana Vasan, Sarah Kameela Impey, Juliette Motamed, Faith Omole, Lucie Shorthouse, Zaqi Ismail a Aiysha Hart. Všechny epizody napsala a zrežírovala Nida Mazoor, která do té doby byla nejznámější jako režisérka epizod seriálu Doctor Who. Nida se také podílela na natáčení písní, které ve filmu zaznějí. Ty připravila společně s Bennim Freginem a sourozenci Sanyou Mazoor a Shezem Mazoor (ten také složil hudební doprovod seriálu).

Datum premiéry zatím nebylo stanoveno. Seriál vznikl pro službu Peacock, která u nás zatím není dostupná. Uvidíme, zda někdo zajímavě vypadající kousek zakoupí i pro místní distribuci.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu