Angelyne: Seznamte se s jednou z prvních "profesionálních celebrit" historie

Angelyne: Seznamte se s jednou z prvních "profesionálních celebrit" historie | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit další 3 obrázky
Leckdo nadává na hvězdičky Instagramu, ale už v 80. letech tu byla ikona, která neuměla nic a byla všude. Koukněte na trailer nové série.

Ať se nám to líbí nebo ne, aktuálně světu showbyznysu vládnou takzvané "profesionální celebrity", tedy osobnosti, které vlastně nic moc nedělají, ale i tak mají miliony obdivovatelů, kteří jsou schopni koupit si i toaletní papír, pokud je na něm logo jejich miláčka. 

NBCUniversal odhaluje podrobnosti o svojí vlastní konkurenci pro Netflix a Disney+
 

Ovšem, i když by to tak mohlo vypadat, tak podobné osobnosti nejsou trendem jen dnešní doby, kdy mohou uspět díky sociálním sítím, existovaly i v minulosti. 

Jednou z nich je i žena vystupující pod uměleckým pseudonymem Angelyne (její civilní jméno je Ronia Tamar Goldberg), která se proslavila v roce 1984 díky sérii billboardů rozmístěných v Los Angeles. Ty se staly doslova ikonickými, začaly se objevovat v množství různých filmů a seriálů a z Angelyne (své skutečné jméno skrývala, na veřejnost vyšlo až v roce 2017) udělaly hvězdu nejvyšší zářivosti, kdy se nabídky na práci jen hrnuly.

Angelyne se tak objevila v množství seriálů, filmů, dokumentů, vydala několik hudebních alb a v roce 2003 dokonce kandidovala na post guvernérky Kalifornie, kdy skončila 28. ze 135 kandidátů. 

V roce 2017 pak vyšlo najevo její skutečné jméno a také původ. Angelyne se narodila v Polsku jako dcera přeživších holokaustu. 

Jde tedy o životní příběh, který volá po zfilmování a také k němu došlo. Seriál připravila streamovací služba stanice NBC Peacock, kdy se hlavní role ujala Emmy Rossum (seriál Shameless) a dál se můžeme těšit třeba na Martina Freemana. Angelyne na projekt dohlíží z pozice producentky. Přesné datum premiéry zatím odhaleno nebylo, nicméně zveřejněný trailer dává vědět, že tohle bude zajímavá "nablýskaná" podívaná o velmi svérázné osobnosti.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu