Harry Potter: Chystá se televizní soutěž z kouzelného světa

Harry Potter: Chystá se televizní soutěž z kouzelného světa | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Na regulérní hraný seriál si ještě počkáme, první televizní pořady jsou v přípravě už teď.

Už nějakou dobu se šušká o tom, že studio Warner Bros. připraví nový seriál ze světa Harryho Pottera. Veškeré plánování je stále v plenkách a zatím vůbec netušíme, kdy bude projekt realizovaný a v jaké podobě. Mezitím je tu pro fanoušky alespoň takový televizní předkrm.

U příležitosti 20. výročí Harryho Pottera a kamene mudrců byly zahájeny přípravy vědomostního soutěžního pořadu s tematikou čarodějnického světa. Počítá se se čtyřmi epizodami, které nabídne HBO Max. Skrz stránku WizardingWorld.com se pro soutěž hledají zapálení fanoušci, kteří budou schopní zodpovídat nejrůznější vědomostní otázky. Součástí programu budou hvězdní hosté a soutěžní pořad bude mít také nějaký online komponent.

Kromě vědomostního kvízu vzniká také retrospektivní speciál a dohromady je podle Warneru oslavit věrné fanoušky, jejichž zápal udržel čarodějnický svět Harryho Pottera tak dlouho ve středu zájmu. The Hollywood Reporter dodává, že pokud jde o vznik hraného seriálu, tak na tomhle poli přípravy od posledních zpráv nijak nepokročily. Zatím není známo, kdy Warner plánuje soutěžní kvíz a retrospektivní speciál uvést, avšak Harry Potter a kámen mudrců byl do kin uvedený v listopadu, dávalo by tedy smysl, kdyby se vzpomínkové oslavy rozjely právě v té době.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu