The Hype House: Americký Like House míří na Netflix

The Hype House: Americký Like House míří na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Netflix točí americké TikTokery, kteří bydlí ve společné domácnosti, tvoří obsah a prožívají své mladistvé životy.

V Česku běží na Primě reality show Like House, v níž místní influenceři žijí společně v jednom domě a nechají se přitom natáčet. Můžeme spekulovat o tom, zda tenhle koncept náhodou nevychází z The Hype Housu, což je dům v Los Angeles, kam se v prosinci 2019 nastěhovala řádka úspěšných i nastupujících TikTokerů. Ti společně žijí pod jednou střechou a vzájemně si pomáhají při vytváření nového obsahu pro svoje sociální sítě či pro komerční partnery. Před časem Netflix oznámil, že z domu přinese reality show.

Série se začala chystat už loni, Netflix na ni teď získal práva. V show budou vystupovat influenceři Chase Hudson, Thomas Petrou, Nikita Dragun, Kouvr Annon, Siena Mae Gomez, Larri Merritt, Alex Warren a Jack Wright. Účastníci dohromady mají na TikToku více než 120 milionů followerů. Show zachytí jejich osobní i profesionální život. Diváci uvidí práci TikTokerů na kampaních různých firem, dramatické domácí porady nebo iniciace nových členů. The Hype House také blíže představí osobní příběhy jednotlivých členů domácnosti.

Na sérii se podílejí tvůrci reality sérií jako jsou The Real Housewives. Podle tvůrců pořadu influenceři doufají, že se jim skrz show podaří prokázat, že mají ve světě showbyznysu či podnikatelství potenciál i mimo sociální sítě, kde rychle vystřelili, ale bez dalšího rozvoje by jejich kariéra mohla opět ustrnout. Plán tvůrců je takový, že vytvoří dlouhověkou show podobné právě The Real Housewives, kdy dům bude zůstávat stejný, jen se v něm budou měnit účastníci. Popřípadě mohou vzniknout i další domy mimo Los Angeles. Akorát s tím rozdílem, že tady nejsou v centru manželky pracháčů, ale influenceři z generace Z.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu