Chci mluvit se svým agentem!: Komediální pecku čeká anglický remake

Chci mluvit se svým agentem!: Komediální pecku čeká anglický remake | Fandíme seriálům
Netflix
Helena Bonham Carter či Olivia Williams budou dělat potíže svým britským agentům.

Na Netflixu jsou k vidění čtyři řady skvělého francouzského seriálu Chci mluvit se svým agentem! (Dix pour cent). Chytrá konverzační komedie zavádí diváky do prostředí francouzské mediální agentury, která zastupuje ty největší filmové hvězdy. Každá epizoda se točí kolem lapálií s klientem (klienty), které všechny hrají v roztomilých roličkách slavní hosté. V sérii takhle vystupovali kupříkladu Christopher Lambert, Juliette Binoche, Jean Dujardin, Monica Bellucci, Isabelle Huppert, Charlotte Gainsbourg, Sigourney Weaver či Jean Reno. Krom dílčích epizodek se odvíjejí také životy zaměstnanců agentury, kteří bojují o osud firmy a prožívají svá osobní dramata. Seriál všechny charaktery vykresluje neskutečně lidsky, kdy se nebojí nasvítit jejich směšnost, ale i jejich zranitelnost. Skvělou zábavu podtrhuje výtečné obsazení a minimálně první dvě řady by si měl dopřát každý milovník chytrých příběhů.

Práva na lákavý koncept už v minulosti byla prodána do Kanady a Turecka. Do budoucna by se měly objevit verze čínská, španělská, indická a italská. Především se však dočkáváme podrobností o anglickém remaku. Ten připravuje Amazon Prime Video. Natáčení probíhá v Londýně, anglická verze se má hodně soustředit na transatlantické vztahy ve filmovém průmyslu a různá britská specifika, jako je posedlost společenskou třídou.

Producentem seriálu je John Morton, který zároveň napsal a zrežíroval první dvě epizody. Morton má na triku seriály jako W1A, Twenty Twelve nebo People Like Us. V hlavních rolích britského remaku vystupují Jack Davenport (The Morning Show), Lydia Leonard (Nezvěstná), Maggie Steed (Chewing Gum), Prasanna Puwanarajah (Patrick Melrose), Jim Broadbent (Paddington, sága Harry Potter) a další. Z hvězdných hostů je už teď oznámena účast Kelly Macdonald, Heleny Bonham Carter a Olivie Williams.

Titulní foto je ilustrační - francouzská verze seriálu (Netflix)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu