Immigrant: Kriminální série představí pohnutou historii Chippendales

Immigrant: Kriminální série představí pohnutou historii Chippendales | Fandíme seriálům
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani po marvelovce Eternals ztvární pofidérního zakladatele polonahé pánské taneční skupiny.

Kumail Nanjiani se zapsal do diváckého povědomí jako komediální herec, především díky seriálu Silicon Valley, jako četný představitel vedlejších rolí ve filmových komediích slavnějších kolegů a konečně také snímkem Pěkně blbě, autobiografickou romancí, v níž ztvárnil hlavní roli a napsal k ní scénář. Letos se stane akční hvězdou, až jej uvidíme jako superhrdinu v marvelovce Eternals. Kvůli ní se dostal do životní formy a vzbudil na internetu poprask, když nasdílel na sociálních sítích fotky bez trička. Vypracovaná pánská těla jej budou provázet i v další kariéře, když si v seriálu Immigrant zahraje zakladatele dnes již legendární pánské taneční revue Chippendales.

Za populárním striptérským vystoupením stojí Somen Banerjee (Nanjiani), přistěhovalec z Indie, který se neúspěšně zkoušel ve Spojených státech prosadit jako podnikatel hned v několika různých oborech. V roce 1979 se pokusil zachránit upadající bar v Los Angeles s pomocí pánských striptérských vystoupení a ta se stala fenoménem. Choreograficky komplexní striptýzová čísla se postupně rozšířila do dalších měst, vznikla putovní show a v dnešní době má ansámbl permanentní rezidenturu v Las Vegas.

Bohužel, historie Chippendales nebyla vždy růžová. V roce 1987 byl Banerjee obviněný z naplánování vraždy producenta Nicka De Noie a následně také několika bývalých členů Chippendales, kteří se mohli pro Banerjeeho byznys stát konkurencí. Vypadalo to, že stráví 26 let ve vězení, avšak v roce 1994 se v cele oběsil dřív, než nad ním byl vynesený definitivní rozsudek.

Série je popisovaná jako bláznivá černá komedie s kriminálním podtónem. Krom toho že Nanjiani hraje hlavní roli, tak je také jedním z producentů, společně se svojí manželkou a kreativní partnerkou Emily V. Gordon. Scenáristy jsou Rajiv Joseph, Mehar Sethi a Robert Siegel, jenž stojí za snímky Wrestler či Zakladatel, popřípadě za chystaným seriálem Pam & Tommy. Série vzniká pro platformu Hulu, u nás by tedy měla být divákům dostupná, jen co k nám konečně dorazí služba Disney+.

Zdroje: The Hollywood Reporter, Kumail Nanjiani

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu