Lovci duchů: Chystá se seriál o životě rodičů bratří Winchesterových

Lovci duchů: Chystá se seriál o životě rodičů bratří Winchesterových | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
Seriálem The Winchesters (Winchesterovi) provede jako vypravěč původní hvězda Jensen Ackles.

Seriál Lovci duchů (Suerpnatural) měl celkem 15 sérií a skončil teprve loni v listopadu. Ústřední hrdinové sice nezemřeli a dokonce dál pokračují v lovu duchů, ale seriál je zkrátka pro tuto chvíli uzavřený. Uzavřený však není jeho svět. Vzniká nový seriál nazvaný The Winchesters (Winchesterovi), který bude tomu původnímu dějově předcházet.

Ústředními postavami budou John a Mary Winchesterovi, rodiče Sama a Deana. Nový seriál slibuje představit epický příběh jejich lásky, toho, jak se seznámili a jak riskovali úplně všechno, aby zachránili svou lásku a celý svět. Seriálem má jako vypravěč provázet Dean Winchester, kterého má opět ztvárnil Jensen Ackles.

Ten pro server Deadline uvedl, že když 15. řada Lovců duchů skončila, tak věděl, že to ještě není konec. Když s manželkou založil produkční společnost, tak okamžitě měli jasno v tom, že jejich prvním projektem musí být příběh Johna a Mary, nebo lépe řečeno „origin story“ celých Lovců duchů. Dean by chtěl podle Acklese určitě vědět víc o příběhu svých rodičů a o tom, jak to s nimi všechno bylo.

Jensen Ackles seriál produkuje společně se svojí ženou Daneel Ackles a scénář připravuje Robbie Thompson, který na původním seriálu pracoval v letech 2011-2016. V původním seriálu rodiče Winchsterovi hráli Jeffrey Dean Morgan a Samantha Smith. O Mary se fanoušci dozvěděli, že byla zavražděná démonem, když byl Sam teprve mimino. Při vyšetřování smrti svojí manželky se John stal lovcem duchů a následně předal své znalosti oběma synům. V seriálu se objevoval hlavně v první řadě, před tím, než zemřel.

Pokud mají fanoušci Lovců duchů z oznámení nového seriálu radost, tak určitou kaňkou na kráse pro ně může být skutečnost, že představitel Sama Winchestra Jared Padalecki byl celým projektem zaskočený. Na Twitteru vzkázal, že nejen, že k projektu nebyl žádným způsobem přizvaný, ale dokonce ani předem nevěděl o tom, že se chystá. Jeho oznámení našel na internetu, stejně jako běžní fanoušci. Svému letitému parťákovi přeje hodně štěstí a těší se, až se na seriál bude moci podívat, ale zároveň jej upřímně mrzí, že se o celé věci dozvídá tímto způsobem a nikdo s ním nepočítal.

Zdroj: Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Petr | 25.06.2021 21:16
Já měl za to, že Dean v posledním díle odešel....tam nahoru...ne?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu