Firebite: Nový seriál přinese střet s upíry v australské poušti

Firebite: Nový seriál přinese střet s upíry v australské poušti | Fandíme seriálům
RLJ Entertainment
V novém seriálu šíření upírů není osud ani náhoda, ale drsná metoda násilné kolonizace.

V Austrálii vzniká zajímavá upíří série Firebite. Napínavé vyprávění vychází z nápadu, že v roce 1788 Britové u protinožců pouze nevztyčili svoji vlajku, ale také sem zavlekli upíry, kteří měli za úkol pro kolonisty vyhladit původní domorodé obyvatelstvo.

Hrdiny jsou dva domorodí lovci, Tyson a Shanika, kteří se vydávají do jižní australské pouště, aby zničili poslední upíří kolonii. Ta se nachází v odlehlém těžařském městě, kde v úkrytu před sluncem přečkalo hnízdo v podzemním dole a okolních tunelech až do současnosti. Velikost kolonie narůstá a upíři jsou hladoví. Blíží se válka a Tyson a Shinka stojí v jejím předvoji. Otázkou je, proč by sebevědomý a neopatrný muž a sedmnáctiletý sirotek měli v boji s krvelačnými parazity uspět, když celé šiky bojovníků před nimi zklamaly.

Sérii vytvořili, píší a zrežírují Warwick Thornton (Sweet Country, Mystery Road: The Series) a Brendan Fletcher (Mad Bastards). Sérii připravuje kabelová stanice AMC (Živí mrtví, Perníkový táta). Natáčet se bude v ateliérech v australském Adelaide, v okolních planinách, v Západní poušti a ve městě Coober Pedy, což je proslulé australské město jehož značná část je vybudovaná pod zemí, v bývalých těžebních štolách, kde se jeho obyvatelé skryli před spalujícím pouštním sluncem. Určitě si najděte nějaké fotky města, stojí za to.

Foto je ilustrační, ze snímku Kosti a skalp

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu