Dexter: V pokračování se vrátí ten nejvýraznější záporák

Dexter: V pokračování se vrátí ten nejvýraznější záporák | Fandíme seriálům
Showtime
Když už má dostat Dexter ještě jednu závěrečnou šanci, tak se vší parádou.

Už delší dobu víme, že se oblíbený vrah Dexter vrátí s několika dodatečnými epizodami, které by měly fanouškům dopřát uspokojivější uzavření, než jaké nabídly finální díly při původním vysílání. Ostatně se vracejí scenáristé, kteří za seriálem stáli v prvních čtyřech řadách, jež jsou obecně považovány za nejlepší. A spolu s nimi se navrací i další úspěšný element daného období: Zabiják Trinity v podání Johna Lithgowa.

Lithgow vystupoval ve čtvrté řadě jako Dexterova ultimátní nemesis, jako sériový vrah, kterému se podařilo celý život unikat před spravedlností a zestárnout. Dexter v něm viděl úspěšný příklad i nebezpečného protivníka. Dvojice si vypěstovala zničující vztah, kdy byli přáteli i oponenti. V nových epizodách bude mít Lithgow jen maličkou roli, tak uvidíme, jak bude využitý.

Dexter se na podzim vrátí s desetidílnou limitovanou sérií, již má na starosti Clyde Phillips, člověk zodpovědný za první čtyři série původního seriálu. Nová série má být už opravdu poslední a seriál definitivně uzavřít. V hlavní roli se vrací Michael C. Hall, avšak má se objevit několik dalších známých herců z původních sérií. Nově obsazení rozšiřují Clancy Brown, Daivd Magidoff, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott a Jamie Chung.

V nové řadě žije Dexter tichým životem v odlehlém dřevorubeckém městečku. Jeho hlavním oponentem se stane starosta Kurt Caldwell (Clancy Brow), jenž má bohatství, vliv a je místními oblíbený. Jeho syn Matthew ale nadělal spoustu průšvihů, které tatík v průběhu let postupně zametal pod koberec. Neobejde se to bez problémů...

Foto: Showtime

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu