Good Omens: Komediální fantasy se vrátí ve 2. řadě

Good Omens: Komediální fantasy se vrátí ve 2. řadě | Fandíme seriálům
Amazon Studios/BBC Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Vrací se Michael Sheen i David Tennant a pro příběh budou využity původní nápady Terryho Pratchetta.

Seriál Good Omens patří k tomu nejúspěšnějšímu, co dosud streamovací platforma Amazon Prime Video předvedla. Původní šestidílná série v roce 2019 získala pozitivní reakce kritiků a oblibu diváků mimo jiné také díky zdařile vybranému hereckému ansámblu v čele s Michaelem Sheenem a Davidem Tennantem sdílejících na obrazovce nepřehlédnutelnou a okouzlující chemii. I přes kladné přijetí však diváci dva roky zeli v nevědomosti, zda se někdy dočkají dalších epizod. Na přelomu prázdnin se rozhodl Amazon spolu s britskou BBC toto čekání ukončit, když oznámili, že se aktuálně pracuje na další řadě.

Z oficiálního prohlášení se dozvídáme, že se do práce vracejí ty nejdůležitější tváře projektu. Před kamery se jednak znovu postaví ústřední duo Sheena s Tennantem, ruku k dílu však v roli producenta a jednoho ze showrunnerů rovněž přiloží i Neil Gaiman, spoluautor románové předlohy z roku 1990 (v Česku vyšla pod názvem Dobrá znamení).

The Watch: Takhle jste si Zeměplochu nepředstavovali - je tu nový trailer
 

Gaiman v rámci tiskové zprávy uvádí, že letos uběhlo 32 let od chvíle, kdy spolu s druhým autorem původní předlohy, legendárním autorem fantasy Terrym Pratchettem, začali plánovat nikdy nedokončené pokračování románu. „Terry už není s námi, ale když ještě stále byl, mluvili jsme o tom, co chceme s Good Omens dělat a kam vést příběh dále. A nyní se mi to díky BBC Studios a Amazonu podaří dotáhnout,“ sdělil Gaiman.

Natáčení, opět šestidílné, série by mělo začít letos ve Skotsku, datum premiéry však dosud nebylo odhaleno. V galerii si však můžete prohlédnout doprovodný plakát. V přiloženém videu, shrnujícím nejlepší momenty dua protagonistů, si pak můžete připomenout první řadu.

Zdroj: Amazon/BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu