Chucky: Vraždící panenka se vrací, je tu teaser nového seriálu

Chucky: Vraždící panenka se vrací, je tu teaser nového seriálu | Fandíme seriálům
SyFy
Zobrazit další 1 obrázek
Legendární hororová série je po letech opět zpátky a naváže na svou dosavadní bohatou historii.

Vraždící panenka Chucky se objevila poprvé v roce 1988 ve filmu Dětská hra. Od té doby vzniklo dalších 6 celovečerních filmů a remake, který však nový televizní seriál bude ignorovat a namísto toho naváže na kontinuitu dosavadních filmů od původního autora Dona Manciniho. Novinka se jmenuje jednoduše Chucky.

Čerstvě byl zveřejněný první teaser, který ukazuje pouze to, že se Chucky dostane z garážového výprodeje zpátky do světa, kde může působit další neplechu. Co dalšího zatím o seriálu víme? Domů si Chuckyho odnáší čtrnáctiletý puberťák (Zackary Arthur), který je ve škole šikanovaný a trápí se po smrti svojí matky. Doma vyrábí skulptury z panenek a pro svoje nejnovější dílo chce použít i součástky Chuckyho. Věci se samozřejmě vyvinou podstatně zlověstněji.

Mancini říká, že snímek Chuckyho kult z roku 2017 záměrně zakončil řadou cliffhangerů, protože věděl že v televizním seriálu bude mít dost času na to, aby je rozpletl. Jakmile se ustanoví nová situace, začnou do příběhu vstupovat staří známí a všechno se začne blížit k velkému závěrečnému střetu. Zároveň to však neznamená, že by měla série úplně skončit. Pokud bude mít seriál úspěch, přijdou podle Dona další seriálové epizody, filmy nebo obojí. Vlastně prý vzniká celý širší Chuckyho svět, který může souběžně existovat na různých platformách.

Vypadá to, že po dlouholetém odklonu víc ke komedii by se Chucky opět mohl přiklánět spíše k hororu a pokud jde o vizuální podobu vraždící panenky, tak ta se má nejvíc blížit verzi z Dětské hry 2 z roku 1990. Zabijáckou loutku opět namluvil Brad Dourif, dále se vracejí Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent a Christine Elise. Nově je doplní Lexa Doig a Devon Sawa. Datum premiéry je stanoveno na 12. října.

Zdroje: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu