Heels: Trailer představuje nový seriál od autora Lokiho

Heels: Trailer představuje nový seriál od autora Lokiho | Fandíme seriálům
Starz
Stephen Amell z Arrowa si to namířil do wrestlerského ringu. Seznamte se.

Wrestling je zvláštní směs bojového sportu, cirkusáckého vystoupení, kaskadérského čísla a soap opery. Zápasníci si to rozdávají v choreograficky komplikovaných soubojích, které jsou však předem secvičené a mají především vypadat maximálně efektně. Cílem rozhodně není protivníka reálně zlikvidovat. A stejně tak je předem rozhodnuto, kdo vlastně zápas vyhraje a jak se napříč sezonou budou vyvíjet jednotlivé příběhové linky.

Přesně do tohohle prostředí nás zavádí seriál Heels, přičemž termínem „heel“ se ve světě Wreslingu označuje ten zápasník, který vystupuje jako antagonista – záporák. Děj je zasazený na venkov ve státě Georgia, do prostředí poněkud „druholigového“ wrestlingu, kde dva bratři (oba zápasníci) bojují o odkaz svého úspěšného otce.

Ústřední dvojici ztvárnili Alexander Ludwig z Vikingů a Stephen Amell z Arrowa, který už si předtím zkusil wrestling i v reálu a zjevně k němu má vztah. Dosud se tak o seriálu mluvilo jako o „tom, kde Arrow hraje wrestlera“. Posledních pár týdnů se však z Heels stal „nový seriál od scenáristy Lokiho“, protože Loki sklízel chválu ze všech stran.

Scenárista a producent Michael Waldron vymyslel Heels už před lety, následně se rozeběhl scenáristický proces, ale stanice neschválila herce, které chtěl Michael obsadit. Projekt byl odložený do trezoru a scenárista odešel psát seriál Rick a Morty. Následně dostal práci u Marvelu a v tu ránu o Heels zase měla televize Starz zájem. Waldron nicméně byl vytížený (hned po dokončení Lokiho začal psát celovečerák Doctor Strange in the Multiverse of Madness) a tak za něj Heels dokončil Mike O’Malley (Shameless).

Dále hrají Alison Luff (New Amsterdam), Mary McCormack (House of Lies), Kelli Berglund (The Goldbergs), Allen Maldonado (The Last O.G.), James Harrison (S.W.A.T.) a Chris Bauer (The Wire). Seriál bude mít premiéru 15. srpna na stanici Starz, od které k nám řadu věcí přebírá HBO. Tak třeba vezme i Heels. V novém traileru seriál balancuje na hranici kýče, jako to dělá většina sportovních dramat, tak uvidíme, zda nakonec Heels sklouznou k milému patosu nebo k tomu křečovitému.

Podklady a foto: Starz

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu