4400: První upoutávky pro seriál, kde lidé záhadně zmizeli a teď jsou zpět

4400: První upoutávky pro seriál, kde lidé záhadně zmizeli a teď jsou zpět | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
Mysteriózní seriál se po letech dočkal remaku. V současnosti se opět objeví lidé, kteří před lety záhadně zmizeli.

V letech 2004-2007 vznikly čtyři řady populárního záhadologického seriálu 4400. Číslovka označuje počet lidí, kteří v minulosti záhadně zmizeli a po desetiletích se bez vysvětlení objevili opět v současnosti. Stanice The CW, která se obvykle zaměřuje primárně na náctileté publikum, teď připravuje remake, jenž by neměl na události původního seriálu navazovat, ale využít námět k vyprávění příběhu úplně nových postav.

V nové verzi seriálu budeme opět sledovat některé z 4400 lidí, kteří během uplynulého století beze stopy zmizeli a během okamžiku se zjeví v současnosti. Aniž by zestárli nebo si pamatovali, co se jim přihodilo. Všechny spojuje pouze jediné. Byli ve svém dosavadním životě přehlížení, nedocenění nebo jinak umenšovaní. Oficiální synopse říká, že se úřady snaží událost ututlat a zjistit, zda z ní vyplývá nějaké riziko. 4400 lidí se musejí vypořádat nejen se skutečností, že skočili v čase, ale také na sobě pozorují několik „vylepšení“. Vše začíná nasvědčovat tomu, že se skupina vrátila zrovna dnes z nějakého specifického důvodu.

Zatím byly zveřejněné tři teasery, které představují tři z navrátivších. Ti se do současnosti (rok 2021) přenesli z let 1956, 1994 a 2005. Zvlášť na dámu z roku 1956 čeká těžký kulturní šok. Afroameričanka se jistě divit, jak moc se změnila rasová situace (a v kolika směrech se nezměnila vůbec). Jinak toho z teaserů zatím moc vyčíst nejde. Jak seriál bude vypadat, jaké bude mít měřítko, atmosféru… Ale je pravda, že premiéra je ještě relativně daleko, první epizoda bude uvedena 25. října.

Za seriálem stojí Ariana Jackson, která se dříve podílela na UnREAL či Riverdale. V sérii vystupují Joseph David-Jones (Arrow), Brittany Adebumola (Grand Army), Jaye Ladymore (Chicago P.D.), Amarr Wooten (American Housewife), Cory Jeacoma (Power Book II: Ghost), Derrick A. King (Call Your Mother), Khaliah Johnson, TL Thompson, Ireon Roach nebo Autumn Best.

Podklady a foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Scofa | 21.07.2021 07:44
To zase bude nějaká multi kulti propaganda , že tam jsou sami černí?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu