The Book of Boba Fett: Chystaný seriál odhalí minulost námezdního lovce

The Book of Boba Fett: Chystaný seriál odhalí minulost námezdního lovce | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Do režisérského křesla se pak vrátila dobře známá jména.

Druhá řada The Mandaloriana figuruje jako startovací pozice pro sérii dalších projektů, které přiblíží postavy, jež zejména ve hraných filmových Hvězdných válkách dosud neměly šanci naplno ukázat. Jednou z nich je i námezdní lovec Boba Fett, který se i přes velkou diváckou oblibu před svou nechvalně rychlou „smrtí“ pouze krátce mihl v páté a šesté Epizodě. Ještě kratší pak byla návštěva jeho dětské podoby v Klony útočí. Tajemný žoldák sice dostal další prostor v animovaných Klonových válkách, přesto byly však přání fanoušků stěží naplněny a osud postavy stále nese velké množství otazníků.

Tuto situaci napravuje právě The Mandalorian, který Boba Fetta znovu přivedl na obrazovky a také potitulkovou scénou odstartoval samostatný navazující seriál The Book of Boba Fett, jehož se dočkáme v závěru letošního roku. Série by měla dějově navazovat na události z The Mandaloriana, zároveň bychom však měli dostat i odpovědi na některé otázky týkající se Boba Fettovy minulosti. Nedávno to prozradil představitel ústřední role Temuera Morrison.

The Mandalorian: Na třetí řadu si ještě nějakou dobu počkáme
 

Podle novozélandského herce se seriál podívá na události následující po Impérium vrací úder, ukáže žoldákův dosavadní osud a odhalí o něm nové informace. Dost možná se tím pádem rovněž dozvíme, jak přežil svou údajnou smrt v Návratu Jediho. Nutno však poznamenat, že zde se již pohybujeme v oblasti spekulací.

V jiné oblasti byl Morrison již konkrétnější a podělil se o jména některých režisérů, kteří při natáčení usedli za kameru – zmínění byli Robert Rodriguez, Jon Favreau, Bryce Dallas Howard a Dave Filoni. Ani v jednom případě se nejedná o velké překvapení, všichni tvůrci již režírovali epizody The Mandaloriana, Favreau a Filoni pak rovněž představují hlavní mozky za novými Star Wars seriály. Není jisté, zda se jedná o celý režisérský tým, nebo zda se na tvorbě podílely i jiné osobnosti. Potěší však, že se za kameru postavili zkušení tvůrci.

Zdroje: Rotten Tomatoes, Express.co.uk

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu