Pán prstenů: V první sérii se nedočkáme ani Saurona, ani erotických scén

Pán prstenů: V první sérii se nedočkáme ani Saurona, ani erotických scén | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 26 obrázků
Velký záporák a milovník prstenů Sauron se v první sérii neobjeví. Tvůrci také řekli ne sexuálním scénám, i když nějaké nahotě se nevyhneme.

Server OneRing.net se zaměřuje na sběr nejčerstvějších novinek, zvěstí a obecných informací týkající se jakéhokoliv projektu inspirovaného dílem spisovatele J. R.R. Tolkiena. V jednom z posledních pravidelných reportů redaktor webu uvedl, že správci Tolkienova majetku jsou s progresem v produkci seriálu Pán prstenů u Amazonu velmi spokojení a že na natáčení objevili i tři největší experti na Tolkienův svět a příběhy.

Pán prstenů: Jak je střežen scénář seriálu?
 

Největší novinkou ale je, že Sauron, hlavní padouch a největší zlosyn Středozemě, nebude v seriálu představen dříve než ve druhé sérii. Tvůrci tak údajně potvrzují nejstarší axiom v showbyznysu, tedy „přiměj je chtít víc“. Tvůrci tak zřejmě chtějí, aby na Sauronův příchod do seriálu uzrál čas. Report se dále zmiňuje i o nahotě a sexuálních scénách. O seriálovém Pánu prstenů se často mluví jako o budoucím nástupci Hry o trůny, která alespoň v prvních sériích nahotou a erotickými scénami rozhodně nešetřila. Pán prstenů údajně bude místy obsahovat nahotu, scény zobrazující sexuální akt v seriálu nenajdeme. Nahoty v seriálu bude ale velmi málo, přičemž nebude sexualizovaná. Její užití má mít čistě uměleckou funkci a sloužit má především vyprávění. (Kritici nahoty tak mohou v klidu spát).

Další exkluzivní informace přinesl server The Hollywood Reporter, který zmiňuje čtyři nová jména v rozsáhlém obsazení herců. K ansámblu se přidal britský herec Charles Edwards, známý pro své role v Koruně nebo Panství Downton. Vedle něj byl k seriálu přivedeni i takřka neznámé tváře jako Will Fletcher, Amelie Child-Williers nebo Beau Cassidy. Zatím je nemožné předvídat, k jakým rolím se dostali, což se dá říct téměř o celém dosavadním obsazení.

V galerii si můžete prohlédnout fotky dosavadního hereckého obsazení, včetně nově příchozího Charlese Edwardse. 

Zdroje: OneRing.net, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Avari | 30.07.2021 11:08
Spike : Oni si myslí, že ty svoje politický chujoviny zabalí do drahého kabátku a mase to bude stačit a přijme to. Stačí se podívat na Last of Us 2, respektive i seriál, nebo netflixZaklínače. Obyčejný politický hovna. Tohle nebude jiný. Přesně tohle kritizoval Tolkien a kdyby žil jeho syn, tak by to nedovolil.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu