Pán prstenů: Nový seriál od Amazonu přibral na palubu dalšího režiséra

Pán prstenů: Nový seriál od Amazonu přibral na palubu dalšího režiséra | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdo se bude podílet na řízení nejdražšího seriálu všech dob?

Po poměrně složitém procesu získávání práv, dlouhých přípravách na natáčení a také komplikacích spojených s koronavirovou pandemií se chystaný seriál ze světa Středozemě obecně přezdívaný zkrátka jako Pán prstenů aktuálně opět nachází před kamerami. A přestože jsme se v dubnu dozvěděli o zádrhelu v podobě odchodu jednoho z vedlejších herců, natáčení tradičně probíhající na Novém Zélandu pokračuje směle dál. Svědčí o tom i fakt, že se o seriálu, o kterém máme dosud obecně pouze omezené informace, dozvídáme další novinky. Ta nejnovější se týká důležitého rozšíření tvůrčího týmu.

Pán prstenů je několikanásobně nejdražší seriál všech dob
 

Konkrétně se bavíme o novém přírůstku v režisérském křesle. V této pozici jsme dosud znali pouze jedno jméno, a to sice jméno J.A. Bayony (Jurský svět: Zánik říše), který dostal na starost režii prvních dvou epizod. Nedávno studio Amazon potvrdilo, že na jeho práci naváže Wayne Che Yip – zkušený televizní režisér, který se podepsal pod projekty jako Pán času, Misfits: Zmetci nebo pod novinkou z dílen Amazonu Kolo času. Yip by se podle všeho měl ujmout práce hned na čtyřech epizodách Pána prstenů.

Potvrdily se tak zvěsti, které po internetu kolovaly již před oficiálním oznámením. Znamená to, že v tuto chvíli známe režiséry šesti z celkových osmi epizod, které první řada seriálu nabídne. Kdy se dozvíme o posledním jménu nebo jménech, dosud nevíme. Je však pravděpodobné, že to bude již brzy, vzhledem k tomu, že bychom se na výsledný projekt měli podle všeho těšit ještě v letošním roce.

Showrunnery seriálu Pán prstenů jsou JD Payne a Patrick. Úvodní epizody točí J.A. Bayona. Do jednotlivých rolí zatím byli obsazeni Maxim Baldry, Ema Horwath, Markella Kavenagh, Morfydd Clark, Joseph Mawle a Robert Armayo. Clark hraje mladou Galadriel, Mawle záporáka, Armayo mladého hrdinu. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2021.

Titulní foto je ilustrační.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu