Brooklyn 99: Trailer láká na finální řadu policejního sitcomu

Brooklyn 99: Trailer láká na finální řadu policejního sitcomu | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Osudy newyorské policejní jednotky se blíží ke konci, rozloučíme se s nimi v 10 epizodách.

Brooklyn 99 (Brooklyn Nine-Nine) se během let zařadil mezi nejopěvovanější komediální seriály posledních let. Od roku 2013 se na televizní obrazovky dosud dostalo 7 sérií, z nichž se každá těšila výborným recenzím a fanouškovským ohlasům. Vše dobré však musí někdy skončit a ani Brooklyn 99 není v tomto ohledu výjimkou. Již v srpnu si odbude premiéru finální 8. sezóna, na kterou nově upozorňuje oficiální trailer.

Zhruba dvouminutová ukázka si dobře uvědomuje, že plní hořkosladkou roli a jde to znát. Posledních 10 epizod se bude ze všeho především loučit a kromě tradičního složení jednotky 99. okrsku NYPD se tak na scénu naposledy vrací i mnohé vedlejší postavy, které pomáhaly utvářet skládačku, díky které si seriál našel tak oddané publikum.

Jak jsem poznala vašeho otce: Nástupce populární komedie nabral první mužskou postavu
 

Přesto však naštěstí nechybí ani plná dávka typického humoru založeného především na ústřední plejádě charakterů v čele s Jakem (Andy Samberg), Amy (Melissa Fumero), Terrym (Terry Crews), Rosou (Stephanie Beatriz), Charlesem (Joe Lo Truglio), kapitánem Holtem (Andre Braugher), Hitchcockem (Dirk Blockner) a Scullym (Joe McKinnon Miller). Jako showrunneři se pak opět vracejí Dan Goor a Michael Schur.

Komedie se během let potýkala s komplikovanějším osudem než většina komediálních seriálů. I přes výborná hodnocení byl seriál po 5. řadě zrušen stanicí Fox, jen aby produkci následně na základě bouřlivé reakce fanouškovské základny po několika dnech převzala NBC.

Další velkou změnu přinesl loňský rok spojený s vraždou George Floyda následovanou masivními protesty napříč USA proti rasismu a policejní brutalitě. Sitcom zaměřený na policejní prostředí se ocitl na velice tenkém ledě, přestože se dlouhodobě mohl chlubit příkladnou diverzitou a během svého vysílání se nebál upozorňovat na zmíněné ani další společenské problémy. Minulý rok vyšlo najevo, že se autoři rozhodli kompletně přepracovat první čtyři díly nové řady, aby mohli na loňské události i celou problematiku lépe reagovat. Dá se tedy čekat, že ve finální řadě v tomto ohledu uvidíme poměrně výrazný otisk.

První epizoda se objeví 12. srpna na stanici NBC. Na tuzemskou premiéru si nejspíše ještě nějakou dobu počkáme vzhledem k tomu, že na Netflixu, který aktuálně zprostředkovává českou distribuci, můžeme dosud zhlédnout pouze 6 ze 7 dosavadních řad.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu