Seriál Gotham P.D. ze světa Batmana voní záporáky

Seriál Gotham P.D. ze světa Batmana voní záporáky | Fandíme seriálům
Warner Bros. Pictures
Fanoušci gothamského ústavu pro duševně choré nechť zbystří pozornost.

Společně s novinkou The Batman se chystá také nový seriál Gotham P.D. Ten bude zasazený do stejného světa jako nové příběhy Bruce Waynea s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. Půjde o prequel – seriál se odehrává v prvním roce Batmanova příchodu do Gothamu (celovečerní film ve druhém) a zaměří se na prostředí zkorumpovaného policejního sboru.

Server The Illuminerdi už v minulosti přinesl podrobnosti o tom, že ústředními postavami budou bývalá detektivka, ze které se stane gothamská prokurátorka, a policejní detektiv, jenž pracuje pro komisaře Gordona. The Illuminerdi spekuluje, že dvěma postavami by mohli být Janice Porter a Marcus Driver, dva charaktery z komiksu Gotham Central, jímž se podle všeho seriál inspiruje.

Teď server přináší další zajímavou novinku. Pracovní název seriálu zní Arkham. To zcela jasně odkazuje ke slavnému gothamskému ústavu pro duševně choré, kde přebývá spousta padouchů, které Batman polapil, anebo se tu naopak mentálně vyšinutí super padouši pomalu rodí. Uvidíme, jak moc pracovní název seriálu vypovídá o tom, co v chystaném projektu vlastně uvidíme. Jestli v Arkhamu strávíme hodně času, nebo přinejmenším budeme mít hodně co do činění s padouchy, již jsou s Arkhamem spojení.

Seriál vzniká pro platformu HBO Max, showrunnerem je Joe Barton, jako producent dohlíží Matt Reeves, jenž připravuje celovečerního The Batmana.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku The Batman

Zdroje: The Illuminerdi I, II

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu