Jak jsem poznala vašeho otce: Známe kompletní obsazení nové série

Jak jsem poznala vašeho otce: Známe kompletní obsazení nové série | Fandíme seriálům
20th Century TV
Sitcom volně odvislý od série Jak jsem poznal vaši matku nabral svoje tváře.

Znáš Teda? Takhle Barney Stinson v seriálu Jak jsem poznal vaši matku uváděl na veřejnosti svého kamaráda Teda Mosbyho, když se snažil prolomit lety. Ted v seriálu z let 2005-2014 vyprávěl o tom, jak potkal matku svých dětí. Koncept teď zopakuje nový seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father). Z toho jsme dlouho znali jen hlavní postavu - Sophie, která po vzoru Teda z původního seriálu vypráví svému synovi o tom, jak potkala svou životní lásku. Hlavní roli dostala Hilary Duff. Později byl obsazený ještě Chris Lowell do role Jesseho, Sophiina kamaráda, jenž se snaží prosadit jako muzikant a jezdí s Uberem.

Teď se nám konečně představuje i zbytek party hrdinů. Francia Raisa (Grown-ish) hraje Valentinu, spolubydlící Sophie a její velkou kamarádku. Je impulzivní, má dobrodružnou povahu a dokáže Sophie kdykoliv rozveselit. Valinta se snaží prosadit jako stylistka a zrovna se vrátila londýnského Fashion Weeku. Z toho si s sebou přivezla okouzlujícího Brita Charlieho.

Charlieho představuje Tom Ainsley (Versailles). Charlie se snaží prorazit jako model. V Londýně se zamiloval do Valentiny a rozhodne se s ní odletět do New Yorku. Charlie pochází z konzervativní rodiny, a i když je to fajn chlap, je na něm snadno poznat, že celý život strávil v luxusní bublině.

Tien Tran (Space Force) hraje Ellen, Jesseho adoptivní sestru, která se po rozchodu s manželkou přestěhuje z malého farmářského městečka do New Yorku. Potíž je v tom, že na poli s organickým salátem se cítí daleko lépe, než v brooklynských barech.

Suraj Sharma (God Friended Me) hraje Sida, Jesseho nejlepšího kamaráda a spolubydlícího. Na rozdíl od pesimisty Jesse je to věčný optimista a čerstvě si otevřel bar. V dřívější zprávě o obsazení Jesse se uvádělo, že jeho nejlepší přítel se jmenuje Tom. Můžeme spekulovat o tom, že postava byla upravena po tom, co se produkci na castingu zalíbil Suraj Sharma.

Pro streamovací službu Hulu novinku připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Nevíme, zda nový seriál bude s tím původním jakkoliv provázaný, avšak je označovaný jako „spin-off“, což by nějakou spřízněnost naznačovalo. Hulu si objednalo rovnou celou sérii, která bude pojednávat o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací.

Foto je ilustrační - seriál Jak jsem poznal vaši matku

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu