Titans: Třetí řada komiksové série začíná

Titans: Třetí řada komiksové série začíná | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 16 obrázků
Pusťte si závěrečné trailery a seznamte se s batmanovskou zápletkou.

Titans měli být vlajkovou lodí streamovací služby DC Universe. Ta sice jako videoplatforma fungovala pouze zhruba dva roky, nicméně řada seriálů restrukturalizaci přežila a to včetně Titans. Mladí hrdinové ze světa DC se přesunuli na HBO Max (u nás dosud sérii nabízel Netflix) a pokračují vesele dál. Třetí řada začíná už tento týden, 12, srpna.

Titans vycházejí z komiksových příběhů o Teen Titans, mladších hrdinech ze světa DC, kteří tak trochu žijí ve stínu svých slavnějších předobrazů a hledají v sobě navzájem oporu, novou rodinu a sílu maximálně využít svůj superhrdinský potenciál. Pokud je seriálu fanoušky něco vyčítáno, tak občas to, že se série soustředí primárně na Dicka Graysona (Brenton Thwaites), alias Nightwinga. To platí i ve třetí řadě, která je z velké části adaptací populárního komiksu Batman: Pod maskou (Batman: Under the Hood).

Seriál přesouvá svůj děj do Gothamu. Tým se setkává s Barbarou Gordon (Savannah Welch), která teď slouží jako komisařka, a čeká na něj nová výzva. Bruce Wayne (Iain Glen) po osobním traumatu pověsí Batmanův plášť na hřebík a nechá na Dickovi, aby si se situací poradí. Do vakua, které po odchodu Bruce v Gothamu nastává, se rychle vklíní padouch Red Hood, přičemž komiksovým fanouškům asi není třeba připomínat, kdo se pod maskou skrývá… Ostatním prozraďme alespoň tolik, že pro Dicka opět bude celá situace hodně osobní. Aby nebyla v Gothamu nuda, nastupuje do seriálu také Scarecrow (Vincent Kartheiser), který je zavřený pod zámek a ve stylu Hannibala Lectera pomáhá s vyšetřováním nebezpečných kriminálníků. Popřípadě se objeví Tim Drake (Jay Lycurgo), další z řady mladých mužů, kteří společně s Batmanem vyráželi do boje se zločinem pod maskou Robina.

Dále hrají Damaris Lewis, Conor Leslie, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Joshua Orpin, Curran Walters, Minka Kelly nebo Alan Ritchson. Showrunnerem seriálu je Greg Walker, mezi producenty jsou také Akiva Goldsman, Geoff Johns a Greg Berlanti.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu