FBoy Island: Nejúspěšnější reality-show od HBO dostane 2. řadu

FBoy Island: Nejúspěšnější reality-show od HBO dostane 2. řadu | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 7 obrázků
Samozvaní proutníci se znovu pokusí podvést a svést dámy hledající lásku, aby se dostali k penězům.

Společně se sérií Fboy Island si také HBO namočilo prsty do reality show rybníčku. V rámci konceptu se tři mladé ženy snaží po řadě vztahových neúspěchů konečně najít muže, s nímž lze budovat seriózní budoucnost. Na výběr mají ze 24 uchazečů. Problém je v tom, že jen 12 z nich to myslí vážně. Zbývajících 12 jsou samozvaní proutníci (FBoy), kteří neváhají ženám lhát, jen aby dosáhli svého. V tomhle případě mají šanci vyhrát slušný ranec peněz, pokud se jim dámy podaří obalamutit.

První řada měla celou řadu nedostatků. Tak především bylo až příliš okaté, jak moc do série zasahují producenti, kteří soutěžící vedou po předem stanovených cestičkách, aby bylo soupeření co nejvýživnější. Dámy se při výběru partnerů často chovaly zcela neuvěřitelně a mezi pány zoufale chyběli sympaťáci. I z údajných „hodných hochů“ povětšinou stříkala tupá maskulinita nebo v lepším případě nuda. Naštěstí patří FBoy Island mezi série, které si s chutí dělají ze svých soutěžících srandu, k čemuž tentokrát vydatně přispívala jízlivá moderátorka Nikky Glaser. Takže pokud se rádi pošklebujete namyšleným hezounkům, když se jim zrovna nedaří, tak si FBoy Island prakticky nejde neužít.

HBO Max oznámilo, že série byla jeho dosud zdaleka nejúspěšnější reality show, a tak jen pár dní po skončení první řady byla oznámena řada druhá. Nikky Glaser se vrací jako moderátorka, showrunnerem je Sam Dean. Dočkáme se nové zásoby hodných hochů i proutníků a máme očekávat „ještě větší zvraty“. Osobně jsem zvědavý především na to, jak chtějí tvůrci ve druhé řadě zlé hochy motivovat k tomu, aby se i nadále chovali podvratně. Protože v závěru první řady sice jeden ze slizáků dosáhl svého, ale vzápětí mu produkce oznámila, že celá jeho výhra poputuje na charitu. Pakliže už tuhle skutečnost soutěžící druhé řady budou dopředu znát, tak nebudou mít motivaci projevit své hajzlovství v plné šíři a hra ztratí zásadní část svého kouzla. Ale uvidíme, jak si s tímhle oříškem tvůrci poradí.

Foto: HBO Max

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu