Too Hot to Handle: Po Láska je slepá přináší Netflix novou reality-show, ve které je zcela zakázaný sex

Too Hot to Handle: Po Láska je slepá přináší Netflix novou reality-show, ve které je zcela zakázaný sex | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Streamovací gigant nahnal na tropický ostrov skupinku sexy jedinců, ale zakázal jim intimnosti. Je to recept na úspěch?

Netflix slaví velké úspěchy s filmy, seriály, dokumenty a také reality show. Ostatně, stačí zmínit projekty jako Láska je slepá, která se nedávno dočkala schválení dalších dvou řad a také vzniklo několik mezinárodních mutací, stejně jako v případě další reality show, The Circle, která se zaměřuje na sociální sítě. 

The Circle a Love Is Blind, reality show hity z Netflixu budou pokračovat
 

Je tak jasné, že Netflix bude dál přidávat nové a nové reality show, například tu, která nese výmluvný název Too Hot to Handle. Ta na první pohled vypadá jako klasická podívaná, kdy naženete bandu velmi přitažlivých lidí na jedno místo a budete doufat, že spolu dříve nebo později (pravděpodobně spíše dříve) skončí v ložnici. 

Ovšem, stejně jako v případě Láska je slepá nebo The Circle chtěl Netflix přijít s něčím neotřelým a tak v Too Hot to Handle mají účastníci zakázáno se líbat, natož provádět ještě divočejší věci. Což je pro partičku mladých lidí, kteří jsou závislí na seznamování, docela problém. 

Z traileru je ovšem patrné, že každé porušení pravidel bude znamenat jakousi finanční sankci (hlavní výhra je 100 000 dolarů), takže se očividně dámy a pánové budou snažit držet na uzdě. Je ale jasné, že s ohledem na to, že budou "uvězněni" na tropickém ostrově s bandou dalších sexy lidí, to nebude zrovna lehké. 

Co k tomu dodat? Asi to, co prohlásili dva soutěžící v traileru: "Je možné, aby plná varlata bolela?" "To brzy zjistíme."

Premiéra se odehraje už 16. 4. 2020 a dá se tušit, že pro fandy reality show bude tohle něco, co by si neměli nechat ujít. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu