William Petersen byl odvezený do nemocnice z natáčení nových epizod Kriminálky: Las Vegas

William Petersen byl odvezený do nemocnice z natáčení nových epizod Kriminálky: Las Vegas | Fandíme seriálům
CBS
Intenzivní pracovní nasazení si vyžádalo svou daň.

V letošním roce byl oznámený návrat oblíbeného detektivního seriálu Kriminálka: Las Vegas. V limitované sérii se vedle nových hrdinů objeví také celá řada starých známých. Ve dvou epizodách se ukáže Paul Guilfoyle jako Jim Brass, ale především se vracejí Wallace Langham jako David Hodges, Jorja Fox jako Sara Sidle a William Peterson jako Gil Grissom.

A právě představitele oblíbeného šéfa týmu forenzních vyšetřovatelů potkala při natáčení nových epizod nešťastná epizoda. V pátek se herec necítil dobře a řekl režisérovi, že potřebuje přestávku. Ukázalo se však, že odpočinek stačit nebude a byla zavolána sanitka. Do velké míry šlo o preventivní opatření, ale obava o hercovo zdraví byla natolik vážná, že ambulance raději byla povolána.

Podle informací TMZ herci začalo být špatně kvůli vyčerpání organismu, po tom, co posledních 12 týdnů trávil denně na place dlouhé pracovní hodiny. Krátce po hospitalizaci byl Peterson propuštěn a cítí se dobře.

Jako Gill Grissom a Sara Sidle se vracejí William Petersen a Jorja Fox, Wallace Langham se znovu představí jako David Hodges. Ty nově doplní Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez a Mandeep Dhillon jako noví členové kriminálky. Před hrdiny stojí zásadní problém. Je objevena laboratoř, kde se padělaly důkazy. To by mohlo zpochybnit veškerou dosavadní práci lasvegaské kriminálky a způsobit propuštění tisíců odsouzených vrahů.

CSI: Vegas otevírá novou kapitolu nejsledovanějšího seriálového dramatu 21. století. V Las Vegas, městě, kde to všechno začalo. Kriminální laboratoř by mohly uzavřít existenční problémy. Aby tým brilantních vyšetřovatelů mohl nadále sloužit spravedlnosti ve městě hříchu, musí na pomoc povolat staré přátele a nasadit nové techniky. Seriál se vrací na obrazovky 6. října.

Foto: CBS

Zdroj: TMZ

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu