The Devil’s Hour: Hororová detektivka od tvůrců Sherlocka zná obsazení

The Devil’s Hour: Hororová detektivka od tvůrců Sherlocka zná obsazení | Fandíme seriálům
BBC
Když léta žijete ve strašidelném domě a záhy vás začnou spojovat s vraždami, nevěstí to nic dobrého.

Produkční společnost Harstwood Films, jež nám dala Sherlocka nebo Draculu, chystá další temně laděnou detektivku. Novinka se jmenuje The Devil’s Hour (Ďáblova, někdy také ‚prokletá‘, hodina) a její hlavní hrdinkou je Lucy Chambers, žena, která se každou noc budí budí přesně ve 3:33. Její osmiletý syn je odtažitý a bez emocí. Její matka mluví k prázdným židlím. V domě se rozléhají ozvěny zvuků, které nikdo z nich nevydal. Z ničeho nic začne být spojována s vraždami z okolí a konečně se díky tomu dočká odpovědí, po kterých dlouhá léta toužila.

Lucy hraje Jessica Raine, známá především ze seriálu Patrick Melrose. Kromě ní pak byl do další stěžejní role obsazený Peter Capaldi, proslulý jako jeden z Pánů času (Doctor Who). Capaldi v sérii hraje osamělého nomáda, jenž je poháněný vražednou posedlostí. Právě z něj se stává hlavní čert policejního pátrání, v jehož čele stojí soucitný detektiv Ravid Dhillon (Nikesh Patel).

Dále hrají Meera Syal (Yesterday), Alex Ferns (Chernobyl), Phil Dunster (Ted Lasso), Barbara Marten (Sanctuary), Thomas Dominique (Blood Drive), Rhiannon Harper-Rafferty (The Donmar Warehouse’s All-Female Shakespeare Trilogy), John Alastair (Swimming with Men), Sandra Huggett (Coronation Street) a Benjamin Chivers. Hlavním scenáristou je Tom Moran (The Feed, Wild Bill), režírují Johnny Allan (The Irregulars) a Isabelle Sieb. Jedním z producentů šestidílné série je Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock). Natáčení nové série probíhá v Londýně.

Titulní foto je ilustrační, z Drákuly

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu