Všechnopárty se vrátí na obrazovky již tento pátek

Všechnopárty se vrátí na obrazovky již tento pátek | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit další 3 obrázky
Karel Šíp se po roce vrátil k natáčení talk-show Všechnopárty, koho uvidíme v premiérovém díle?

Takřka po roce se Karel Šíp vrátil do divadla Semafor a natočil dne 31. 8. nový díl oblíbené talk-show Všechnopárty. Česká televize uvede premiérový díl v pátek 3. 9. od 21:35 na ČT1. Šíp si do nového dílu pozval zlatého olympionika Jiřího Prskavce, herce, člena Partičky a porotce ze StarDance Richarda Genzera a biochemika Zdeňka Hostomského.

StarDance 11: ČT oznámila kompletní sestavu soutěžících
 

Za ročním čekáním stojí koronavirové restrikce a nechuť 76letého Karla Šípa točit během pandemie nové díly bez publika. V mezičase natočil Šíp šest dílů Minišou, což byly hodinové rozhovory se známými osobnostmi jako Jiřím Suchým, Zdeňkem Svěrákem či Jiřinou Bohdalovou. Česká televize vysílá Všechnopárty pravidelně od listopadu 2005. Loni v lednu byl uveden výroční šestistý díl.

Karel Šíp se s nadšením k natáčení nových epizod vyjádřil takto: „Já se těším úplně na všechno. Na diváky, na celý náš štáb, lidi, s kterýma jsem se celou tu dobu neviděl. Natočil jsem během té pandemie několik rozhovorů s úžasnými lidmi. Jsem rád za tu zkušenost, chybělo tomu jediné. Plné hlediště, potlesk, smích. Nic nového nechystám, budu rád, když to opět poběží jako dřív. S hosty jsme na nejbližší termíny již domluveni, takže věřme, že to tentokrát klapne.

Od září do začátku prosince proběhne v divadle Semafor vystoupení dalších patnácti dílů Všechnopárty. Lístky na představení si můžete koupit na oficiálních stránkách Semaforu.

Každý host je pro Karla Šípa inspirací. S lehkostí a profesionálním nadhledem hovoří s umělci, sportovci a dalšími osobnostmi kulturního a společenského života. Jejich historky pak se zájmem glosuje a k dobru přidává i své osobní zkušenosti. Na jevišti divadla Semafor tak vzniká otevřená a přátelská atmosféra, ve které se cítí dobře jak diváci v sále, tak i doma u obrazovek České televize.

Foto a podklady: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu