Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 dorazila na Netflix

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 dorazila na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Výlet čtveřice obyčejných lidí do kosmu dorazil do našich obýváků.

Netflix postupně na části zveřejní několikadílnou sérii Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 (Countdown: Inspiration4 Mission To Space). V té uvidíme, jak se čtveřice obyčejných civilistů vypraví v průběhu září do vesmíru. Jednotlivé epizody postupně zpracují výcvik začínajících astronautů a závěrečná epizoda potom bude záznamem samotného letu a návratu na Zemi. První dva díly jsou k vidění už dnes, další dorazí 13. září a závěr bude uveden 30. září.

Těsně před startem byla zveřejněná nová upoutávka, která blíže představuje celý projekt. Blíže se seznamujeme se čtyřmi vesmírnými výletníky, postupně nahlížíme do jednotlivých částí výcvikového programu a poodhalena je také charitativní část celého projektu. Velký důraz se klade na osobní příběhy a inspirativní složku. Do popředí hodně vyvstává snaha vyprávět inspirativní příběh, kdy se mluví o „velkém kroku pro lidstvo“, zdůrazňuje se, jak je důležité, že letí obyčejní lidé a hovoří se o tom, že jde o důležitý krok směrem k běžnému létání do vesmíru pro nás pro všechny. To je možná v horizontu nejbližších desetiletí poněkud naivní představa a celkově dokumentární série prozatím působí místy až příliš pateticky, ale zároveň jde samozřejmě o nesporně zajímavý materiál pro všechny příznivce kosmonautiky.

Do vesmíru letí Jared Isaacman, Hayley Arcenaux, Dr. Sian Proctor a Chris Sembroski. Seriál režíruje Jason Hehir, autor oceňovaného Posledního představení – série o Michaelu Jordanovi a Chicago Bulls.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu