Pan profesor i Dvojka na zabití slaví úspěch

Pan profesor i Dvojka na zabití slaví úspěch | Fandíme seriálům
Nova, Prima
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jak si ve sledovanosti vedly nové seriály a pořady z dílny Primy a Novy?

O nadstandardní sledovanosti Primy v souvislosti s venkovskou romantikou Hvězdy nad hlavou a vojensky laděnou 1. MISÍ jsme vás již informovali, ovšem ani zbylá seriálová novinka minulého týdne se nemá zač stydět. Premiérový díl odlehčené kriminálky Dvojka na zabití s Jakubem Prachařem a Sarou Sandevou přilákal 1,06 milionu diváků starších 15 let. Uvidíme, jak si kriminálka povede dál. Ohlasy z řad diváků nejsou zrovna dvakrát nadšené (ČSFD hlásí 36 % u úvodní epizody), avšak to se dá říct o valné většině nových tuzemských seriálů a pořadů, které odstartovaly minulý týden.

Božena získala tři nominace na evropského televizního Oscara
 

Seriálové novinky Primy v podobě Hvězd nad hlavou a 1. MISE zaznamenaly u vysílání druhých dílů propad o více než 100 tisíc diváků oproti prvním epizodám. Druhý díl 1.MISE přilákal 793 tisíc diváků (oproti 942 v případě pilotu) a u Hvězd spadla sledovanost pod milion na 965 tisíc (oproti 1.163 milionu v případě pilotu). V případě seznamky se Zdeňkem Pohlreichem je propad sledovanosti znatelnější. Úvodní díl První večeře sledovalo 532 tisíc diváků starších 15 let, ale u druhé epizody to již bylo jen 364 tisíc a se znatelným předstihem předběhli První večeři Specialisté, jejichž druhý díl sledovalo ve stejný čas přes 722 tisíc diváků.

Shodný zástup diváků jako u Dvojky na zabití přilákal ke sledování seriál Pan profesor. Romantická komediální novinka ze středoškolského prostředí se opírá o Vojtu Dyka v titulní roli. Stanice Nova může být s dvojdílným startem spokojená, neboť první díl si nenechalo ujít na 1,06 milionu diváků starších 15 let a navazující druhý díl vidělo 962 tisíc diváků. Na první pohled se tedy zdá, že seriál diváky zaujal, neboť je propad z prvního na druhý díl poměrně nízký, a navíc první divácké ohlasy jsou příznivější než u jiných tuzemských novinek posledních dní (ČSFD reportuje 55 % v případě úvodního dílu).

Zdroj: iPrima, MediaGuru I, II

Foto: Nova, Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu