Warrior: Bojový film s Hardym a Edgertonem dostane seriálové pokračování

Warrior: Bojový film s Hardym a Edgertonem dostane seriálové pokračování | Fandíme seriálům
Lionsgate
Režisér Gavin O'Connor nás láká k návratu do klece.

V roce 2011 diváky nenápadně zaujal snímek Warrior. V něm Tom Hardy a Joel Edgerton hráli dva bratry, kteří proti sobě stanou v zápasnickém ringu MMA. Oba dva potřebují nutně vyhrát peněžní odměnu, mezi sebou mají komplikovaný vztah, kdy se před lety rozkmotřili. Snímek byl chválený i pro své bojové scény, ale to nejsilnější drama se odehrávalo mimo ring, kde se rozplétaly životy obou bratrů a jejich otce (Nick Nolte).

Film tehdy natočil Gavin O'Connor (Zúčtování, Cesta zpátky), jenž momentálně v rozhovoru pro Discussing Film prozradil, že se chystá seriálové pokračování. Nemáme nicméně čekat, že by se dál rozvíjel příběh kterékoliv ze známých postav. Místo toho O'Connor slibuje následování ducha původního filmu.

Co přesně to znamená? Vrátíme se do fiktivní MMA soutěže „Sparta“ a potkáme její čtyři nové účastníky – dva muže a dvě ženy. Vtip je v tom, že opět poznáme příběh každého z nich, opět se tvůrci budou snažit o to, abychom se všemi z nich dokázali sympatizovat a následně je uvidíme, jak se proti sobě postaví do ringu. Klíčové opět bude především osobní drama mimo klec.

Opět bude podstatné, že se protagonisté snaží probojovat z chudoby, případně tak zachránit svoji rodinu. Jedna z postav je ve vězení, pak je tu muslimská lesba, která před rodinou tají zápasení i svou orientaci, dvě věci, které by její komunita v žádném případě nedovolila. Krom chudoby, vězení či náboženství se některé postavy budou potýkat také s duševním zdravím či drogami.

Prozatím byl do série obsazený Daniel Cormier, bývalý zápasník MMA a řeckořímských zápasů. Aktivní byl v letech 2009-2002, zúčastnil se celkem 26 zápasů. Jeho hrdina se bude pokoušet zápasením dostat rodinu z chudoby.

Foto je ilustrační, z filmu Warrior

Zdroj: Discussing Film

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu