Zoo: Prima natáčí nový seriál s Evou Burešovou

Zoo: Prima natáčí nový seriál s Evou Burešovou | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 11 obrázků
Seriálová novinka z dílny Primy zavede diváky do zoologické zahrady.

Stanice Prima zahájila natáčení nového seriálu s pracovním názvem Zoo. V sérii uvidíme řadu známých tváří z jiných primáckých seriálů, ale i neokoukané prostory zoologické zahrady. Seriál se natáčí v prostředí Safari Parku Dvůr Králové. Příběh se točí kolem dědičky rodinné firmy Sidonie Anny Novotné, která se rozhodne, že její život bude daleko šťastnější, když se vydá místo studia školy v zámoří za svým snem.

Nova představila podzimní program, novou stanici a přejmenování programu Nova 2
 

Sidonie tak začne pracovat jako ošetřovatelka v Zoo. Má to ale háček, její movitá rodina o tom nemá ani zdání, jelikož předpokládá, že odjela poslušně studovat prestižní školu v USA. Titulní hrdinku ztvární Michaela Pecháčková (Přístav, Ordinace v růžové zahradě), jež svou roli popisuje takto: „Sid je milá, upřímná holka, která si jde za svými sny, a to i přes zákaz rodiny, protože ji ve všem tak úplně nepodporuje. Je hodně cílevědomá, což se mi na ní líbí.“ Postavy Sidoniích rodičů si zahrají Sabina Laurinová (Sestřičky Modrý kód) a Marek Taclík (Bábovky).

Herečku Evu Burešovou (Slunečná) uvidíme v roli Sidoniiny kamrádky Viktorie, která by měla být druhou ústřední postavou seriálu, jak říká ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová: „V hlavních rolích se představí Eva Burešová a Michaela Pecháčková. Diváci televize Prima se můžou těšit na tradičně hvězdné obsazení a atraktivní prostředí, které dlouho na televizních obrazovkách nebylo.

Dále v Zoo uvidíme Veroniku Freimanovou (Vyprávěj), Davida Gránského (Tvoje tvář má známý hlas), Pavlu Tomicovou (Deníček moderního fotra), Štěpána Benoniho (Kukačky) nebo Bohumila Klepla (Účastníci zájezdu). Režie se chopil Libor Kodad, jenž s Primou spolupracoval na Slunečné, Modrém kódu, Ohnivém kuřeti či aktuálně Dvojce na zabití. První klapka padla 8. 9., předběžné datum uvedení zatím není známo.  

Foto a podklady: Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu