Carnival Row: Druhá řada v Praze natáčené fantasy je dokončená

Carnival Row: Druhá řada v Praze natáčené fantasy je dokončená | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrci se podělili o nové fotky s Orlandem Bloomem a Carou Delevingne.

Dobré zprávy z Barrandova. Druhá řada výpravné fantasy série Carnival Row je dotočená. Nebyl to přitom vůbec jednoduchý úděl. Kamery se poprvé spustily v listopadu 2019. V březnu 2020 všechno zastavila pandemie. Následně se filmaři vrátili do práce a pokračovali v natáčení do srpna 2020. V letošním roce se ale ještě jednou otevřely ateliéry a 2. řada byla definitivě dokončená. Natáčelo se v Praze v ateliérech na Barrandově, ale také v Liberci, Doksanech, Nelahozevsi, Toušni a Libochovicích.

Spolu se závěrem natáčení byly zveřejněny nové zákulisní fotky, na nichž nechybí Orlando Bloom a Cara Delevingne, představitelé ústředních rolí. Bloom se podělil ještě o porci dalších obrázků na svém instagramu. V jeho příspěvku si můžete přehrát také video z poslední klapky a záznam toho, jak s nadšením shodil svoji bradku, kterou si kvůli roli nechal narůst.

Fantasy série je zasazená do fiktivního světa inspirovaného viktoriánským Londýnem, kde do města před válkou prchají zástupy mystických stvoření. Mezi obyvateli města a imigranty brzy začne narůstat napětí. V centru všeho je vyšetřování vraždy, touha po moci, láska a sociální problémy v rozpolcené společnosti. Hlavními postavami jsou inspektor Philo (Orlando Bloom), který vyšetřuje velké spiknutí, a Vignette (Cara Delevingne), víla a Philova bývalá láska, která se zaplete se skupinou vílích ničemů.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu