Carnival Row: Amazon v Česku natočenému seriálu věří, chystá se 2. řada

Carnival Row: Amazon v Česku natočenému seriálu věří, chystá se 2. řada | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 22 obrázků
Orlando Bloom a Cara Delevigne se vrátí ve fantasy seriálu i příští rok.

Fantasy seriál Carnival Row, který se loni natáčel v Praze, se dočká druhé série. Oznámení o druhé řadě přišlo ještě před premiérou první sezóny, jíž se dočkáme na konci srpna - 30. 8. Amazon své fantasy novince očividně věří a čeká, že seriál bude hit. První ukázky navíc ladně přesvědčují o tom, že se diváci dočkají originálního titulu, na kterém se nešetřily finanční prostředky.

Carnival Row - Plnohodnotný trailer na fantasy podívanou natáčenou v Čechách
 

Děj seriálu od společností Amazon Studios a Legendary Television se odehrává ve viktoriánském fantasy světě, konkrétně ve městě Burque. Do této metropole prchají bytosti z bájí a pohádek, které jsou vyhnány ze své válkou zmítané země. Mezi obyvateli města a "imigranty" vznikají nepokoje. Příběh sleduje detektiva Rycrofta Philostrateho (Orlando Bloom), který vyšetřuje sérii brutálních vražd. Vina je samozřejmě obyvateli města automaticky svalována na bájné postavy a hrozí, že situace vyeskaluje v krvavý konflikt. V tomto zmatku se ocitá i víla Vignette Stonemossová (Cara Delevingne), která se musí skrývat, protože je jednou z podezřelých.

Kromě Orlanda Blooma a Cary Delelevingne si v osmidílné první řadě zahráli David Gyasi (Interstellar), jenž dostal roli zámožného fauna Agreuse, Karla Come (Pod kupolí) coby čarodějnická básnířka Tourmaline či Indira Varma (Hra o trůny) v roli Piety Breakspear, mazané členky mocné rodiny ovládající město Burque. Z tuzemských herců se v dabingu můžete těšit na Petru Bučkovou (Skleněný pokoj), Eriku Stárkovou (MOST!), Milana Aulického (Rašín) či Jiřího N. Jelínka (Underworld: Krvavé války).

První sezóna si prošla několika rozsáhlými přetáčkami. Ty se ovšem neuskutečnily z důvodu nespokojenosti Amazonu s materiálem, ale kvůli doladění detailů a vizuálních efektů. Přetáčky si pochvalovali, jak tvůrci tak samotní herci. Snad nás tvůrci nevodí za nos a čeká nás k dokonalosti vypilovaný fantasy seriál.

Zdroj: VarietyDeadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu