Bad Monkey: Vince Vaughn vyšetřuje useknutou ruku

Bad Monkey: Vince Vaughn vyšetřuje useknutou ruku | Fandíme seriálům
Summit Entertainment
Další román autora Carla Hiaasena se dočká hrané adaptace. Jako seriál látku zpracuje Apple TV+ a hlavní role vysloužilého detektiva se ujme Vince Vaughn. 

Služba Apple TV+ chystá nový detektivní seriál založený na románu Bad Monkey z pera amerického spisovatele norského původu Carla Hiaasena. Hlavním tahákem má být populární herec Vince Vaughn (Nesvatbovi, Vybíjená). Seriál o bývalém detektivovi z Miami, který se vrhne do vyšetřování údajné vraždy poté, co turista nalezne během rybaření lidskou paži, nyní připravuje scenárista a tvůrce Bill Lawrence, stojící například za oblíbeným komediálním seriálem Scrubs: Doktůrci a novým hitem Ted Lasso. Chystaný televizní projekt se už nyní chlubí oficiální synopsí.

Bad Monkey vypráví příběh Andrewa Yancyho (Vince Vaughn), bývalého detektiva, který se nyní živí jako inspektor restaurací na Floridě. Poté, co turista během rybaření nalezne zohavenou ruku neznámé osoby, je Andrew vržen do světa korupce a chamtivosti, jež decimují zemi a prostředí jak na Floridě, tak na Bahamách. Jo a má v tom prosty také opice.

Emmy 2021: Nejlepšími seriály roku jsou Koruna a Dámský gambit
 

Vince Vaughn se proslavil především svými rolemi v komediích. Mezi nejslavnější patří například Nesvatbovi nebo Vybíjená. Komedie stále preferuje, v kariéře si ale vyzkoušel i vážné role v krimi filmech a seriálech, například v kriticky a divácky vlažně přijaté druhé sérii Temného případu nebo v povedeném thrilleru Na špatné straně, kde zazářil po boku Mela Gibsona. Co se tvůrce Billa Lawrence týče, ten údajně napíše všech deset epizod první řady, ujme se výkonné produkce společně s Vaughnem a producenty Mattem Tarsesem (Goldbergovi) a Jeffem Ingoldem.

Zatím netušíme, kdy se seriálu dočkáme, ani kdo bude Vaughnovi herecky sekundovat.

Foto je ilustrační, ze snímku Na špatné straně

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu