Stranger Things 4: Nový teaser skáče v čase

Stranger Things 4: Nový teaser skáče v čase | Fandíme seriálům
Netflix
Seznamte se s pochmurným osudem rodiny Creelových a jejich tajuplným domem.

Pokračujeme v rekapitulaci novinek z akce Tudum, kde Netflix o víkendu prezentoval svoje chystané pořady. Došlo i na vlajkovou loď celé streamovací služby, na seriál Stranger Things a jeho dlouho chystanou 4. řadu. Tu od dřívější premiéry zdržuje pandemie koronaviru, když štáb musel natáčení dost kouskovat. Teď už víme, že se seriál vrátí až příští rok, i když přesný termín stále neznáme.

A také toho víme dost málo o zápletce. Regulérní trailer zatím zveřejněný nebyl, pouze jsou nám předkládány nejrůznější teasery. Naposledy tu byl jeden s rychlým sledem záběrů, teď jsme se dočkali ukázky koncentrované na jedno místo. To místo se jmenuje dům Creelových.

V teaseru nejprve vidíme dům v jeho plné kráse, v 50. letech minulého století, kdy se do něj stěhuje mladá rodina plná nadějí. Ty však začnou nabírat trhliny, když se v domě začnou dít divné věci. Následně ukázka skočí do 80. let, kdy se odehrává většina seriálu, a do domu vstupují naši mladí hrdinové a něco hledají. Monumentální hodiny se spustí a zjevně to bude mít nějaký efekt. Prolomí se nějaká bariéra? Prolne se čas? V jeden moment vizuální zpracování scény hodně připomíná „upside down“, pokřivenou paralelní realitu, z níž pocházejí Demogorgoni a další nebezpečné bytosti, jež známe z dosavadního seriálu.

Již loni na podzim byl do seriálu obsazený Robert Englund (Noční můra v Elm Street), jako Victor Creel, který byl v 50. letech zavřený do psychiatrické léčebny poté, co spáchal strašlivou vraždu. Copak asi vyjde najevo? Spáchal vraždu někdo jiný? Byl Victor pod vlivem Upside Down? Chtěl naopak působení Upside Down zabránit? Můžeme si rozhodně být téměř jisti, že to s Creelem nebude tak jednoduché, jak by to úřady chtěly vidět...

Zápletku 4. řady zatím neznáme. Víme, že šerif Hopper sice přežil svou zdánlivou smrt, avšak je uzavřený v jakémsi ruském gulagu. Ostatní hrdinové jsou rozdělení, ale můžeme očekávat, že z Upside Down se blíží nějaká nová hrozba, která všechny opět svede dohromady. Obsazení nově rozšiřují Robert Englund, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Mason Dye a Nikola Djuricko. Vracejí se staří známí Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, David Harbour, Winona Ryder, Natalia Dyer a zbytek partičky z Hawkinsu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu