Zaklínač: Netflix přinesl nové ukázky ke 2. řadě a potvrdil i přípravu 3.

Zaklínač: Netflix přinesl nové ukázky ke 2. řadě a potvrdil i přípravu 3. | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Fanoušci Zaklínače se dočkali velké nadílky, druhá řada je zase o kousek jasnější a bližší.

Streamovací gigant Netflix v sobotu pořádal virtuální konferenci TUDUM, na které představil masivní množství seriálových i filmových novinek. A nechyběly ani největší projekty, mezi které se zařadil i seriálový Zaklínač. Ten si zabral samotný konec události a fanoušky rozhodně nešetřil – dočkali jsme se hned tří různých ukázek z připravované 2. série a mimo jiné také oznámení tvorby další sezóny.

Nejbohatší na nové informace je zhruba tříminutový trailer. Ten tráví poměrně velkou porci času připomínáním dosavadních událostí, nezapomnělo se však ani na nové záběry. Zřejmě nejdůležitější je vůbec první pořádný pohled na zaklínačské hradiště Kaer Morhen, kam Geralt (Henry Cavill) zamíří, aby chránil Ciri (Freya Allan) a rovněž jí začal trénovat v zaklínačském řemeslu. Ve videu se krátce objevují i ostatní zaklínači ze Školy vlka vedení Vesemirem (Kim Bodnia). Dále je kromě jiných záběrů naznačen i další osud Yennefer (Anya Chalotra).

Pán prstenů chce mít hudbu ve stylu dosavadních filmů
 

Další dvě ukázky se již zaměřují čistě na nadcházející řadu, přičemž se v obou případech jedná o plnohodnotné scény z nových epizod. V první ze scén chrání Geralt Ciri před útokem krvelačné bruxy. Druhá sekvence vyobrazuje události z povídky Zrnko pravdy, přesněji tedy rozhovor Grealta s Nivellenem, mužem prokletým do znetvořené podoby, která vypadá jako kříženec mezi kancem, lvem a medvědem. Postavu ztvárnil Kristofer Hivju, představitel Tormunda ze Hry o trůny.

Kromě videí se dostalo i na další podstatná oznámení. Tím hlavním je potvrzení třetí řady seriálu, které přišlo jako poměrně velké překvapení. Ještě v srpnu se totiž showrunnerka Lauren S. Hissrich nechala slyšet, že vznik další sezóny bude záviset na úspěchu té druhé. Netflix však ukázal, jakou má v Zaklínače důvěru a pokračování odsouhlasil téměř 3 měsíce před premiérou nadcházející série, která proběhne 17. 12. Kdy se navazující série začne natáčet a co v ní přesně uvidíme, v tuto chvíli není známo.

Níže můžete zhlédnout všechny ukázky, v galerii pak najdete také nové oficiální fotky a plakát.

Zdroj, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu