The Patient: Terapeut Steve Carell léčí sériového vraha

The Patient: Terapeut Steve Carell léčí sériového vraha | Fandíme seriálům
NBC
Tvůrci Takových normálních Američanů si pro nás připravili zajímavou novinku.

Téma rozebírání psýché zločinců je ve filmech a seriálech populární. Vzpomeňte si třeba na Přeber si to s Robertem De Nirem nebo na debaty Hannibala Lectera s jeho protějšky. Teď obdobné téma nabídne nová série The Patient, již připraví stanice FX.

V hlavní roli desetidílné minisérie bude vystupovat Steve Carell, herec dlouhou dobu známý především pro své komediální role (40 let panic, Kancl), ale v posledních letech čím dál častěji zkouší i vážné úlohy (Hon na lišku, The Morning Show). Carell sérii produkuje a zahraje si hlavní roli Alexandera Strausse, čerstvého vdovce a psyhoterapeuta. Toho jako své rukojmí zajme sériový vrah, který po něm chce, aby vyléčil jeho vražedné sklony. Zatímco se Strauss snaží pomoci zabijákovi, potýká se v zajetí se svými vlastními traumaty.

Spolu s osvědčeným Carellem v hlavní roli se můžeme radovat i z toho, že jsme v dobrých tvůrčích rukou. Novinku připravují Joe Weisberg a Joel Fields, kteří spolu připravili kriticky výtečně přijatou sérii Takoví normální Američané. Zatím není zřejmé, kdy bude série natočena. Stanice FX patří do Disneyho mediálního impéria. Je tak pravděpodobné, že sérii v budoucnu uvidíme na službě Disney+, která už se k nám snad příští rok definitivně chystá.

Foto je ilustrační, Carell v seriálu The Office

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu