Nový kanál Prima SHOW nabídne americkou verzi Výměny manželek a LIKE HOUSE 2

Nový kanál Prima SHOW nabídne americkou verzi Výměny manželek a LIKE HOUSE 2 | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 7 obrázků
Skupina Prima rozšíří své portfolio o novou stanici zaměřenou na reality show.

V pondělí 25. 10. spustí Prima novou stanici, která nabídne především české a zahraniční reality show. Prima SHOW přinese druhou sezónu reality show LIKE HOUSE v níž se objeví nová skupina influencerů po boku Agáty Hanychové. „Bude to výzva… Musím vydržet bez svých dětí s jinýma dětma. Nikoho z těchhle influencerů neznám. Zato můj desetiletý syn Kryšpín je zná všechny a řekl, že do LIKE HOUSE prostě musím jít. Nepotřebuju vyhrát, nemám připravené žádné zbraně. Spíš se budu snažit ostatním pomáhat,“ říká Hanychová o účasti v reality show.

Nova Lady: Nový kanál vsadí na Dobrého doktora, Panství Downtown a mnoho dalšího
 

Z tuzemské produkce se diváci mohou těšit na novinku Královny butiků, která kombinuje soutěžení, nákupy, styling a módní tipy stylisty Filipa Vaňka. Ze zahraničních titulů stanice nabídne australskou show Krásky a šprti, v níž se deset krásek a deset šprtů rozdělí do nesourodých dvojic, americkou verzi Výměny manželek anebo dokumentární show Slunce, sex a rodiče v patách, v rámci, které mladí vyrazí na nespoutanou dovolenou plnou touhy, alkoholu a sexu, přičemž netuší, že jejich rodiče všechno pozorují.

Výběr zahraničních show komentuje ředitel skupiny Prima Roman Mrázek takto: „Ze zahraničních reality show jsme do programového schématu vybrali mix titulů, které slibují dramata, dojetí, lásku i kontroverzi. Například americká show Ostrov pokušení je skutečně nevšední formát nabitý emocemi od začátku do konce. Pořad Krásky a šprti zase propojí dva absolutně odlišné světy a americká Výměna manželek je legendou mezi reality show.“ Programové schéma si můžete prohlédnout v galerii níže.

Foto a podklady: iPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu