Půlnoční zpověď: Marek Lambora si zahraje kněze v minisérii od Primy

Půlnoční zpověď: Marek Lambora si zahraje kněze v minisérii od Primy | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 5 obrázků
Prima chystá černohumornou minisérii s Markem Lamborou, Denisou Nesvačilovou a Markem Taclíkem.

Stanice Prima natáčí osmidílnou minisérii s názvem Půlnoční zpověď. Černá komedie se bude odehrávat v několika časových rovinách a stěžejními tématy bude přetvářka a lhaní. Příběh se točí kolem dvojici odcizených sourozenců vztahové terapeutky Stely a kněze Alberta, kteří jsou pro své okolí navzdory svým osobním traumatům chápavými poradci a zpovědníky. Ústřední dvojici ztvární Markéta Plánková (První republika) a Marek Lambora (Slunečná).

Zoo: Prima natáčí nový seriál s Evou Burešovou
 

Po letech vzájemného nepochopení se osudy sourozenců nečekaně protnou díky záhadnému zločinu a společnému tajemství. Stěžejní roli v příběhu sehraje Marianna Krausová (Denisa Nesvačilová), která na manželských terapiích u psycholožky Stely Skoumalové zachraňuje svůj vztah se zámožným podnikatelem Šimonem Krausem (Igor Orozovič). Marianino bezohledné chování ovlivní osudy všech hrdinů Půlnoční zpovědi.

Po Slunečné uvidí diváci Marka Lamboru ve zcela netradiční roli. „V okamžiku, kdy jsem dostal nabídku na roli kněze, jsem to bral jako vtip. Když mi ale autorky projektu vysvětlily svou představu a já si pak přečetl scénář, hned jsem na roli kývl. Je to pro mě velmi zajímavá postava, která má své temné stránky,“ říká o své roli Lambora.

Scénář napsaly dvojčata Kateřina a Jitka Bártů, která se společně podílela na primáckých seriálech Temný kraj nebo V.I.P. vraždy. Stejně jako v případě Temného kraje se režie ujala Jitka Bártů. Obsazení dále doplní Marek Taclík (Bábovky), Lukáš Příkazký (Rapl), Chantal Poullain (Gympl s (r)učením omezeným), Jiří Dvořák (Anděl Páně 2) nebo Denisa Barešová (Kukačky). Prima zatím neuvedla, kdy minisérii nasadí, ale jistě to bude někdy během příštího roku.

Foto a podklady: iPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu