Super Pumped: Hvězda tarantinovek naskočila do série o počátcích Uberu

Super Pumped: Hvězda tarantinovek naskočila do série o počátcích Uberu | Fandíme seriálům
Miramax
Zobrazit dalších 5 obrázků
Uma Thurman, hvězda Pulp Fiction nebo Kill Bill se přidává k obsazení seriálu o jedné z předních technologických firem, co změnily náš svět.

Uma Thurman se přidává k hereckému ansámblu chystané seriálové antologie stanice Showtime s názvem Super Pumped. Projekt se má v každé sérii věnovat založení, růstu a fungování velkých technologických společností, které otřásly ekonomickým světem a navždy změnily globální kulturu. Thurman si v první sérii zahraje vlivnou americkou novinářku a podnikatelku řeckého původu, Ariannu Huffington, spoluzakladatelku zpravodajského agregátoru The Huffington Post a zakladatelku společnosti Thrive Global, která lidem nabízí skoncování se stresem a pomoc s profesním vyhořením.

První série se má zaměřit na společnost Uber a děj se bude točit především kolem ředitele a spoluzakladatele Travise Kalanicka, kterého si zahraje Joseph Gordon-Levitt. Sekundovat mu má právě Thurman v roli Arianny Huffington, která kromě The Huffington Post a Thrive Global přichomýtla k vedení různých dalších společností. Právě třeba k Uberu. Sám Kalanick v minulosti přiznal, že se skutečně měl co učit od Arianniny emocionální inteligence. Postava Thurman tak bude mít v první řadě antologie zřejmě mentorskou roli.

K obsazení Umy Thurman se vyjádřila programová vedoucí společnosti Showtime, Amy Israel:

„Dlouho jsme se na spolupráci s Umou Thurman těšili a jsme nadšeni, že pro ni byla nalezena perfektní role Arianny Huffington. Je to role, které může Uma propůjčit svoji komplexitu, inteligenci a přitažlivost. Uma, Joseph, Kyle [Chandler] a celý ansámbl úžasných herců nepochybně přivedou k životu tento kulturu definující a velmi zábavný příběh Super Pumped. Nemůžeme se dočkat, až to svět uvidí.“

Super Pumped se inspiruje stejnojmenným bestsellerem autora Mika Isaaca. Dalšími členy obsazení vedle Thruman a Gordon-Levitta jsou Hank Azaria v roli Tima Cooka (současný ředitel Applu), Kyle Chandler jako spoluzakladatel Uberu Bill Gurley a Kerry Bishé jako Austin Geidt, která u Uberu začínala jako stážistka a postupně se vypracovala až na jednu z vedoucích pozic. Seriál připravuje tvůrčí trojlístek Beth Schacter, Brian Koppelman a David Levien, který společně již pracoval na seriálu Miliardy.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu