The Book of Boba Fett: Je tu první trailer pro nový Star Wars seriál

The Book of Boba Fett: Je tu první trailer pro nový Star Wars seriál | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 3 obrázky
První ukázka naznačuje, že nás čeká mafiánský příběh zasazený do tatooinského podsvětí.

Námezdní lovec Boba Fett byl vždy extrémně populární postavou Star Wars. V původní trilogii se dlouho neohřál, nicméně i během pár scén si stačil získat přízeň publika, především díky svému ikonickému vzhledu. V doplňkových příbězích byla blíže vykreslena jeho osobnost a v seriálu The Mandalorian se ukázalo, že během událostí Návratu Jediů nezemřel, jak se celá léta mohlo zdát.

Pět let poté se seznámil s Din Djarinem a získal zpátky svou ikonickou zbroj. Nakonec se jejich cesty opět rozešly a na konci druhé řady Mandaloriana bylo odhaleno, že Boba (Temuera Morrison) dostane vlastní seriál, nazvaný The Book of Boba Fett. V tom se vrací společně s Fennec Shand (Ming-Na Wen), aby ovládli podsvětí na Tatooine.

Upoutávka naznačuje, že nás čeká mafiánský příběh, v němž budeme sledovat stoupání dvojice v k moci. Jejich taktika je ve zdejších poměrech neortodoxní. Namísto výhrůžek a vraždění chce Boba Fett svým kriminálním partnerům naslouchat a uzavírat taková spojenectví, jež budou oboustranně výhodná. Zatím z prvního traileru není zcela zřejmé, zda nás ve filmu čeká nějaká další zápletka nad rámec Fettových kriminálních ambicí, nicméně do premiéry ještě zbývá času dost, není třeba prozradit všechno hned na začátek.

První epizoda bude na streamovací službě Disney+ uvedena 29. prosince 2021. Showrunnerem je Robert Rodriguez, společně s ním se na seriálu podílejí také Jon Favreau a Dave Filoni, autoři The Mandaloriana.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu