Stranger Things 4: Nová upoutávka se soustředí na život Eleven v Kalifornii

Stranger Things 4: Nová upoutávka se soustředí na život Eleven v Kalifornii | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Je tady Stranger Things Day a spolu s ním nová lákadla pro fanoušky oblíbeného Netflix seriálu.

Netflix intenzivně pracuje na svém marketingu. V létě měl vlastní con Zaklínač, před časem tu byla akce Tudum, kde streamovací služba představila prakticky celou svou chystanou nabídku pořadů. Dnes přišel na řadu „Stranger Things Day“, tedy celodenní akce zaměřená na populární sci-fi seriál. Asi není potřeba zdůrazňovat, že v rámci Stranger Things Day se udály především různé ptákoviny – v Los Angeles a New Yorku vyrostly dočasné obchody, kde šlo kupovat upomínkové předměty, objevily se nové filtry či nálepky pro sociální sítě a tak podobně.

Vedle řady blbinek jsme se však dočkali také nového teaseru! Ten se z velké části zaměřuje na Eleven (Millie Bobby Brown) a její aktuální život v Kalifornii. Snaží se žít jako obyčejná holka a možná si to i celkem užívá. Nebo si to přinejmenším namlouvá. Ze všeho nejvíc se ale těší na jarní prázdniny, až se znovu uvidí s Mikem (Finn Wolfhard). Jak ale sami můžete vidět v závěru upoutávky, nic nebude tak růžové, jak si to Eleven nalinkovala.

Z teaseru sálá klasické osmdesátkové retro, jak jsme u Stranger Things zvyklí, zároveň je tu ale patrný posun. Trochu za to může přesun do Kalifornie a odlišné klima, než na jaké jsme v seriálu zvyklí. Ale také po filmařské stránce působí některé momenty z akční části traileru poněkud odlišně než Amblinem inspirovaný styl, jaký jsme většinou mohli ve Stranger Things vídat. Je patrné, že se vyprávění posouvá v čase a seriál tak do sebe postupně vstřebává další inspirační vzory, jaké s sebou 80. léta přinesla. Divácky by to mohla být zajímavá změna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu