Zpřítomnělí 2: Lidé z historie dál proudí do přítomnosti – trailer

Zpřítomnělí 2: Lidé z historie dál proudí do přítomnosti – trailer | Fandíme seriálům
HBO
Originální detektivka HBO, kde se vyšetřují případy „migrantů z minulosti“, je zpátky.

Zpřítomnělí (Beforeigners) byli před pár lety krásnou ukázkou toho, že v Evropě mohou vznikat parádní žánrové seriály, které se mohou směle poměřovat s hollywoodskou tvorbou. Když bychom všechno oholili na dřeň, tak je to vlastně detektivní série o nesourodé dvojce kriminalistů, kde každý z páru trpí specifickými problémy, ale zároveň mají výsledky a to se nakonec počítá. Kouzlo je v tom, že v tomhle konkrétním případě se příběh odehrává ve světě, kde se do naší přítomnosti začali záhadně teleportovat lidé z pradávné historie. S historickými „migranty“, kteří často moderní době vůbec nerozumí, se pojí celá řada obtíží a ústřední dvojice vyšetřuje právě zločiny, které jsou se „zpřítomnělými“ spojené. Aby toho nebylo málo, tak nová Larsova parťačka Alfhildr je původem vikinská válečnice, do služby dosazená především z PR důvodů. Z jejích střetů s každodenními nástrahami moderní doby vychází celá řada úsměvných situací.

Ve druhé řadě Oslem otřásá série brutálních vražd. Lars a Alfhildr jsou povoláni, aby společně vedli vyšetřování, které se vine napříč staletími. Vše nasvědčuje tomu, že se do přítomnosti přemístil sám legendární Jack Rozparovač. Ústřední dvojice rychle zjišťuje, že pokud jej má dopadnout, mohou věřit pouze jeden druhému.

Seriál vytvořili Eilif Skodvin a Anne Bjørnstad. Stávající obsazení doplňuje řada nováčků. Paul Kaye (Hra o trůny) Ann Akinjirin (I May Destroy You), Jade Anouka (Jeho temné esence), Billy Postlethwaite (Černobyl), Hedda Stiernstedt (The Restaurant) a Philip Rosch (The Alienist). Krista Kosonen a Nicolai Cleve Broch se vracejí jako Alfhildr a Lars, Tobias Santelmann se vrací jako Olav. HBO novinku přinese 5. prosince.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu