The Witcher: Blood Origin – Připravovaný zaklínačský seriál má potenciál pro pokračování

The Witcher: Blood Origin – Připravovaný zaklínačský seriál má potenciál pro pokračování | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriálová větev Zaklínače má prostor pro další růst.

Seriálová verze populárního Zaklínače z dílny Netflixu se sice před dvěma lety dočkala spíše vlažných reakcí, přesto se z ní však stal v otázce sledovanosti jeden z nejúspěšnějších projektů streamovací platformy. V prosinci se na obrazovky po průtazích způsobených pandemií dostaví dlouho očekávaná druhá řada a počítá se i se třetí sérií. Se značkou jsou však mnohem větší plány. A jejich důležitou součástí bude i zbrusu nový seriál Blood Origin.

Ten dosud nespatřil světlo světa, přičemž jsme zatím ani neměli možnost vidět žádný trailer, pouze krátkou video exkurzi do zákulisí. Přesto se podle všeho už nyní pomýšlí na budoucnost. Vyplývá to z rozboru budoucnosti franšízy, se kterým přišel magazín Entertainment Weekly.

Zaklínač představil nový, akcí nabitý trailer pro 2. řadu
 

V něm showrunner Declan De Barra uvádí, že pro seriál podle něj existuje definitivní konec. Zda vznikne další sezóna, to však údajně závisí na fanoušcích. Producentka Kelly Luegenbiehl pak tuto skutečnost dále vztahuje na celou značku s tím, že se u takto velkých seriálů musí plánovat roky dopředu a v nejlepší variantě se může svět Zaklínače ještě mnohem více rozvést (dokud si diváci stále užívají vyprávěné příběhy).

Blood Origin a nové řady ústředního seriálu s Henrym Cavillem v hlavní roli jsou součástí širší expanze, kterou pro fantasy svět Netflix chystá. Kromě nových hraných projektů byly nedávno odhaleny práce na dalším animovaném filmu po vzoru letošního Zaklínač: Vlčí sen a také na zábavné sérii pro rodiny s dětmi.

The Witcher: Blood Origin je zasazený 1200 let před události Zaklínače a pojednává o stvoření prvního předchůdce zaklínačů a o událostech, jež vedly ke „konjunkci sfér“, kdy se světy lidí, monster a elfů spojily v jeden. Showrunnerem série je Declan de Barra, výkonnou producentkou je Lauren Schidt Hissrich, autorka hlavního seriálu Zaklínač. Autor předlohy Andrzej Sapkowski se podílí jako kreativní konzultant. V hlavních rolích Laurence O'Fuarain a Michelle Yeoh.

Foto: Netflix (ilustrační, ze seriálu Zaklínač)

Zdroj: Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu