Nova na Vánoce uvede Lásku nebeskou nebo Shreka a na Voyo nový seriál Michala Isteníka

Nova na Vánoce uvede Lásku nebeskou nebo Shreka a na Voyo nový seriál Michala Isteníka | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 10 obrázků
Fanoušky nekonečné Ulice na Vánoce potěší speciální štědrovečerní díl, ve kterém zazpívá novou vánoční píseň Pavel Calta.

Po České televizi a Primě představila vánoční a silvestrovský program i TV Nova. Kromě klasických pohádek a oblíbených zahraničních filmů si Nova přichystala i několik novinek. Během Vánoc se můžete těšit na pohádky jako Jak se budí princezny (22. 12), Čertova nevěsta (23. 12.), Císařův pekař (27. 12.), Pekařův císař (28. 12.) nebo Mrazík (29. 12.). Na Štědrý den uvede Nova od tří hodin odpoledne první díl Shreka a pohádky Byl jednou jeden král (18:00) a Tři Bratři (19:35). Večer završí ve 21: 15 kultovní romantická komedie Láska nebeská.

Národní házená: Sportovní komedie od režiséra Lajny vzniká exkluzivně pro Voyo
 

Na Štědrý den dostanou dárek všichni fanoušci nekonečného seriálu Ulice. Po šesti letech si tvůrci připravili vánoční díl. Ve speciální epizodě zazní nová písnička od zpěváka Pavla Calty, který se tak zároveň rozloučí se svou epizodní rolí barmana. „Poslední roky se Ulice vysílala jen do konce předvánočního týdne, takže jsme se vždy snažili do posledních dílů propašovat co nejvíc vánoční atmosféry," říká kreativní producentka Ulice Silvia Klasová a doplňuje: „Skutečné Vánoce v Ulici chyběly i nám, tvůrcům. Proto jsme rádi přijali výzvu napsat vánoční díl.

Na první svátek vánoční naváže Nova pokračováním Shreka (14:25). Následovat bude klasická pohádka Nebojsa (17:50) a Nejkrásnější hádanka (20:20). Druhý svátek vánoční přinese pohádky Třetí princ (17:45) a Řachanda (20:20). Nova během Vánoc kromě dvou dílů Shreka uvede animáky Ratatouille (28.12.), Já, padouch 2 (29.12.), Hledá se Nemo (30.12.) a Hledá se Dory (31.12.).

TV Nova
Vegani a jelita

Nova koupila vysílací práva na šestidílný komediální seriál Vegani a jelita, který je scenáristickým debutem herce Michala Isteníka (MOST!, Lajna 3). Isteník seriál zrežíroval a zahrál si hlavní roli. Dále si v seriálu hrají Jakub Uličník (3Bobule), Lucie Bergerová (Rozsudek), Vojtěch Dyk (Pan profesor), Lukáš Hejlík (Deníček moderního fotra) nebo Hana Holišová (Gump - pes, který naučil lidi žít). Seriál byl uveden na letošním ročníku Serial Killer. Od 16.12. bude k dispozici na streamovací platformě Voyo. Po Novém roce ho snad Nova uvede i v klasickém vysílání.

Poslední večer roku 2021 zahájí speciální vydání Televizních novin, ve kterém se představí Lucie Borhyová, Rey Koranteng a další tváře známé z TV Nova. Diváci se mohou těšit na nepovedené klapky z oblíbených seriálů, unikátní pohled do zákulisí zpravodajství a toho, co se letos tak trochu nepovedlo. Na speciál Televizních novin naváže show Silvestr 2021 – Utrženi ze řetězu!. Mělo by se jednat o show plnou scének, kouzel, tance a nezapomenutelných písniček pod moderátorským vedením Aleše Hámy a Ondřeje Sokola.

Podklady a foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Láska nebeská

07.11.2003 | USA, Velká Británie
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu