Na mušce: První ochutnávka ze závěrečné 4. řady

Na mušce: První ochutnávka ze závěrečné 4. řady | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit dalších 5 obrázků
Villanelle a Eve ještě jednou budou řešit svou vzájemnou směs nenávisti a posedlosti.

Skvělá britská série Na mušce (Killing Eve) hlásí návrat. Čtvrtá a závěrečná řada špionážní komedie dorazí 27. února 2022. Čerstvě byl zveřejněný první teaser, v němž prozatím nevidíme žádné nové záběry, ale pouze ilustrační výjev hořících šatů, který má hlavně připomenout, že se čtvrtá řada blíží a kdy se jí dočkáme.

Zajímavější jsou první zveřejněné fotografie. Na těch můžeme vidět Eve (Sandra Oh) s blonďatými vlasy, Villanelle (Jodie Comer) v „andělském“ rouchu či farářském hávu, ale také se na scénu vrací Hélène (Camille Cottin), agentka organizace „The Twelve“, která měla po krátký čas ve třetí řadě na starosti Villanelle.

Eve v nové sérii touží po pomstě, Villanelle se v „nové komunitě“ snaží prokázat, že není nestvůra. Evina šéfová Carolyn (Fiona Shaw) se snaží za každou cenu vypátrat The Twelve a dopadnout člověka, který objednal vraždu Kennyho.

V den premiéry 4. série nabídne dvě epizody (u nás je dosud přinášelo HBO), pak bude každý týden následovat jedna další. Čtvrtá řada je v seriálu poslední, ale už bylo oznámeno, že vniknou spin-offy. I ve čtvrté řadě seriál opět mění hlavní scenáristku, kterou se nejnověji stává Laura Neal (Sexuální výchova).


Na mušce je břitký seriál z prostředí britských tajných služeb, kde se vyšetřovatelka Eve Polastri snaží dopadnout nebezpečnou vražedkyni Villanelle. Fanoušky si seriál získal především díky ústředním postavám a jejich představitelkám, kdy Jodie Comer ztvárnila nebezpečnou zabijačku jako velké dítě s manýry rockové hvězdy a vyšetřovatelka v podání Sandry Oh je věčně jen krůček od zhroucení vlastního osobního života a svými neustálými přešlapy je ohromně lidská. Do nových výšin seriál povyšuje skutečnost, že obě ženy, které stojí na opačných stranách barikády a jedna pro druhou jsou vlastně nebezpečné, jsou sebou navzájem posedlé a tak trochu v sobě nacházejí smysl života, ačkoliv se neustále pokoušejí převézt, dopadnout nebo rovnou zabít.

Podklady a foto: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu