Continental: Série ze světa Johna Wicka posílila své obsazení

Continental: Série ze světa Johna Wicka posílila své obsazení | Fandíme seriálům
Lionsgate / Universal
Vysoký stůl bude mít důležitou úlohu i mnoho let před tím, než Keanu Reeves započal své dobrodružství.

John Wick 4 byl kvůli pandemii odložený až na 20. května 2022. Čekání nám mohou ukrátit alespoň zprávy o chystané minisérii Continental. Ta nám představí mládí Winstona, známého manažera newyorského hotelu pro zabijáky. Samotného Winstona v jeho mladším provedení ztvární Colin Woodell (během přítomných událostí Johna Wicka jej představuje Ian McShane) a největší hvězdou seriálu bude Mel Gibson.

Momentálně se obsazení rozšiřuje. Přidávají se Katie McGrath (Supergirl), Ray McKinnon (Zákon gangu: Mayové) Adam Shapiro (Aféra, Tenkrát poprvé), Mark Musashi (Živí mrtví: Počátek konce) a Marina Mazepa (Malignant). McGrath hraje roli označenou jako „Soudkyně“ (zločinecké organizace Vysoký stůl), McKinnon vystupuje jako „Jenkins“, Shapiro jako „Lemmy“ a Musahi a Mazepa hrají zabijáky Vysokého stolu „Jeníčka a Mařenku“.

Třídílná minisérie nás seznámí s počátky hotelu pro zabijáky. Podíváme se do roku 1975, kde je mladý Winston vtažený do pekla tehdejšího New Yorku, aby se postavil minulosti, o níž se domníval, že už ji nechal za sebou. Winston se proplétá smrtícím newyorským podsvětím, aby se v zoufalé snaze pokusil získat kontrolu nad ikonickým hotelem, kde se scházejí ti nejnebezpečnější zločinci.

V hlavních rolích vystupují Colin Woodell a Mel Gibson, dále hrají Ayomide Adegun, Jeremy Bobb, Petere Greene, Katie McGrath, Ray McKinnon, Adam Shapiro, Mark Musashi a Marina Mazepa. Showrunnery série jsou Greg Coolidge a Kirk Ward. Režírují Albert Hughes a Charlotte Brändström.

Foto je ilustrační - John Wick

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu