GenZeroes je jedním z prvních seriálů financovaných NFT tokeny

GenZeroes je jedním z prvních seriálů financovaných NFT tokeny | Fandíme seriálům
House of Kibaa
Zobrazit dalších 9 obrázků
Sci-fi série GenZeroes od tvůrců seriálu Van Helsing je jednou z prvních, která je financovaná skrze NFT tokeny.

Sci-fi titul GenZeroes je podle tvůrců vůbec prvním hraným seriálem financovaným jen skrze NFT (Nonfungible Tokens). Nezaměnitelné tokeny označují transparentní doklad o vlastnictví nějaké digitální položky, jako např. obrázek, video, skladba, herní předmět atd. NFT se vždy vztahují jen ke konkrétní unikátní položce a nesou informaci o vlastníkovi.

Daredevil, Punisher a další marvelovské seriály zmizí z Netflixu
 

Aby si divák pustil připravovaný seriál, tak si bude muset zakoupit NFT prostřednictvím webu produkční společnosti House of Kibaa. Svět GenZeroes zahrnuje epizody seriálu, doplňující komiksy a sběratelské předměty. Každá úroveň vlastnictví NFT ze série GenZeroes bude poskytovat různé výhody, přičemž nejvyšší úroveň umožní částečné vlastnictví samotného seriálu.

Ve světě GenZeroes byla Země v roce 2022 napadena mimozemšťany, kteří vytěžili naše zdroje a ponechali přeživší napospas v troskách zdevastovaného světa. Příběh seriálu se odehrává 200 let po zničující mimozemské invazi. Ve skomírající civilizaci bojuje deset frakcí o kontrolu nad budoucností lidstva. Každá frakce má vlastní představu o tom, jakým směrem by se lidstvo mělo ubírat. Žánrově je GenZeroes popisováno jako akční dobrodružné sci-fi drama.

House of Kibaa
GenZeroes

Prozatím jediným oznámeným hercem je Aleks Paunovic, který naposledy ztvárnil gangstera Ivana v seriálu Hawkeye. Dále hrál v seriálech Van Helsing, Ledová archa či Battlestar Galactica. Obsazení Paunovice zřejmě nebude náhoda, jelikož za GenZeroes stojí producenti a scenáristé seriálu Van Helsing Matt Venables a Jeremy Smith. Seriál natočí Kimani Ray Smith, který se zatím věnoval více herectví než režii. Smith má na kontě coby režisér celovečerní horor Evil Feed a dvě epizody série Van Helsing.

Producenti seriálu plánují uvést GenZeroes do širší distribuce na nějaké streamovací platformě poté, co dokončí produkci seriálu skrze NFT na webu House of Kibaa. Momentálně probíhají jednání se streamovacími službami, takže zatím není zřejmé, kdy a na jaké platformě se seriál pro mainstreamové publikum objeví. První série GenZeroes bude mít deset epizod. První díl by měl být uveden na začátku března.

Zdroj: Deadline

Foto: House Of Kibaa

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu