Později: Králové hororu chystají seriál podle posledního Stephena Kinga

Později: Králové hororu chystají seriál podle posledního Stephena Kinga | Fandíme seriálům
Titan Books
Lucy Liu zapůjčí syna do nebezpečného světa mrtvých.

Stephena Kinga je v posledních letech v Hollywoodu plno. Dává tedy jedině smysl, že čas od času krále knižního hororu zadaptují i králové hororu filmového. Společnost Blumhouse se může pochlubit strašidelnými hity, jako jsou Paranormal Activity, Sinister, Insidious, Očista, Uteč, Halloween nebo Neviditelný. I s Kingem už mají v Blumhousu zkušenosti, když podle jeho textů připravili film Mercy a připravují novinky Žhářka (Firestarter) a Mr. Harrigan's Phone.

Další Kingova látka, do jaké se v produkční společnosti pustili, je Později (Later). Hlavní hrdinkou je Tia, majitelka literární agentury, která sama vychovává syna Jamieho. Když zemře její hvězdný klient, ocitá se její společnost na pokraji finančního bankrotu. Jenže Jamie má nadpřirozenou schopnost. Dokáže mluvit s mrtvými a ti mu vždy musejí říct pravdu. Chlapec vyzpovídá zesnulého autora a nadiktuje matce spisovatelův nedokončený román, který Tia autorovým jménem s velkým úspěchem vydá. Jamieho dar však lze využít i k daleko nebezpečnějším účelům. To se ukáže v momentě, kdy jeho schopnosti odhalí Tiina přítelkyně, policejní detektivka, jež se rozhodne chlapce vtáhnout do vyšetřování vraždy.

Hlavní roli ztvární Lucy Liu (Charlieho andílci, Kill Bill, Jak prosté). Autorkou seriálu je Raelle Tucker, jež se podílela především na Lovcích duchů a True Blood. Na závěr přidáváme ještě anotaci českého vydání Kingovy knižní předlohy:

Syn svobodné matky, Jamie Conklin, nechce nic víc než prožít obyčejné dětství. Jenže Jamie není obyčejné dítě. Jamie se narodil s nadpřirozenou schopností, matka ho ale nabádá, aby to tajil. Může vidět to, co nikdo jiný nevidí, a naučit se to, co se nemůže naučit nikdo jiný. Ale cena za užití této schopnosti je vyšší, než si Jamie dokáže představit. Zjistí to ve chvíli, když ho detektiv vtáhne do pronásledování vraha.

Foto je ilustrační, přebal knižní předlohy

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu