Slow Horses: Špionážní seriál s Garym Oldmanem se představuje v traileru

Slow Horses: Špionážní seriál s Garym Oldmanem se představuje v traileru | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 10 obrázků
Držitel Oscara Gary Oldman vede "smetiště" nepotřebných agentů z MI5. Ti ale nechtějí jen sedět u papírování a vyrážejí do akce. 

Apple TV+ se před několika dny pochlubilo oficiálním trailerem na blížící se špionážní seriál s názvem Slow Horses. Jedná se o adaptaci stejnojmenného románu autora Micka Herrona, který pojednává o oddělení britské bezpečností agentury a kontrarozvědky MI5 nazývané „dumping ground“ (v překladu „skládka“), kam se posílají agenti, kteří během své služby zásadně pochybili a kteří jsou nyní odkázáni na podřadné práce v kanceláři, kde nemohou agentuře nadále škodit.

Hlavním tahákem seriálu je Oscarem oceněný populární britský herec Gary Oldman (Pátý element, Temný rytíř), který hraje Jacksona Lamba, velmi inteligentního, ale i náladového vedoucího „skládky“, který postupně pochopí, že jeho lidé nemohou jen sedět a nic nedělat. Dejte totiž dohromady skupinu nepřizpůsobivých agentů, aby nedělali potíže a stane se úplný opak. Celkem šest epizod seriálu se zaměří na příběhy těchto nechtěných špiónů, přičemž celá řada bude adaptací první knihy z celkových osmi z autorovy série The Slough House.

Oldmanovi budou herecky sekundovat mimo jiné Olivia Cooke (Ready Player One, Batesův motel), Jonathan Pryce (Hra o trůny, Dva papežové), Kristin Scott Thomas (Králova přízeň, Nejtemnější hodina) a Jack Lowden (Vojna a mír, Dunkerk). Tvůrcem seriálu je Will Smith (nikoliv onen slavný herec), britský scenárista stojící například za seriálem Viceprezident(ka) nebo Je to soda. Režisérem všech šesti epizod je James Howes, který natočil pár epizod Černého zrcadla nebo Penny Dreadful.

Seriál vychází 1. dubna a přesně podle zvyku Applu se dočkáme v den premiéry hned dvou epizod. Další budou přicházet v týdenním intervalu každý pátek.

Níže přikládáme trailer, v galerii naleznete oficiální fotografie a screenshoty z traileru.

Zdroj: Collider

Foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu